inspiracija

ŠLJOKICE I TRIKOTAŽA SU DOBITNA KOMBINACIJA: Obratite pažnju na nekoliko pravila i izgledaćete kao milion dolara! (FOTO)

U sezoni prazničnih zabava šljokice su postale nezaobilazni trend, a kombinaciju iz snova čine s komadima od trikotaže, a dokaz tome su stajlinzi poznatih street style zvezda i zaljubljenica u modu s Instagrama

Moda
Autor:
ŠLJOKICE I TRIKOTAŽA SU DOBITNA KOMBINACIJA: Obratite pažnju na nekoliko pravila i izgledaćete kao milion dolara! (FOTO)
Instagram/pilardearce, Foto: Instagram / pilardearce

Šljokice su sjajna, elegantna i sofisticirana tkanina koja zbog svojih karakteristika ima veliku težinu u svakoj odevnoj kombinaciji. Zato se pri njihovom kombinovanju morate osloniti na druge, jednostavnije komade koji ne narušavaju stajling i koji omogućavaju postizanje uravnoteženog stila. Ako želite da nosite šljokice s vunenim odevnim komadima, obratite pažnju na sledeće:

Za večernji ili svečaniji izgled odaberite pantalone sa šljokicama ili suknju i kombinujte je sa gornjim delom od trikotaže (džemperili kardigan) uz visoke potpetice.

Odevni predmeti sa šljokicama takođe su savršeni za svakodnevno odevanje, a u tom slučaju štikle zamenite sportskom obućom.

Dašak šljokica u stajlinzima takođe mođete naglasiti aksesoarima. Svetlucajuća torbica daće svečaniji utisak osmišljenim kombinacijama.

Svečani izgled sa šljokicama od glave do pete siguran je pogodak u prazničnoj sezoni, a istaknite ih neutralnim komadima poput džempera s visokim okovratnikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs