pogledajte

POVRATAK SVILE I ŽENSTVENOSTI: Viktorija Bekam u savršenom kompletu, a u ruci torba od 3.200 evra! (FOTO)

Poznata modna dizajnerka Viktorija Bekam u Los Anđelesu je uživala u porodičnoj večeri sa suprugom Dejvidom Bekamom i ćerkom Harper, a tom prilikom pokazala je još jednu odličnu kombinaciju, ali i modni dodatak koji je među poznatima i slavnima pravi hit ove jeseni

Moda
Autor:
POVRATAK SVILE I ŽENSTVENOSTI: Viktorija Bekam u savršenom kompletu, a u ruci torba od 3.200 evra! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Viktorija je izgledala zaista sjajno u vrlo prefinjenom svilenom topu tankih bretela i odgovarajućom slip suknji. Modnu kombinaciju u svetlim tonovima začinila je upečatljivim modnim dodacima u zelenoj boji – klasičnim salonkama od brušene kože i torbom koja nije mogla proći nezapaženo.

Društvo su joj pravili suprug Dejvid Bekam i ćerka Harper, njihovo najmlađe dete. Snimljena je prilikom napuštanja Giorgio Baldi restorana, vrlo popularnog mesta u krugovima bogatih i slavnih.

Tokom večere Viktorija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Harper i Dejvida i u opisu napisala: 'Večernji izlazak s mamom i tatom. Volimo te Harper Seven' pa je tako dirljiv porodičan trenutak podelila sa svojih više od 29 miliona pratioca.

Za porodičan izlazak Viktorija je pokazala još jedan upečatljiv i vrlo elegantan stajling koji kombinuje neke od najvećih trendova sezone. Ženstvenom, svilenom kombinacijom potvrdila je modni povratak slip haljina i suknji te senzualnih komada poput svilenih topova koji ne trpe donji veš. Međutim, ovoga puta najviše pažnje bilo je usmereno na modne dodatke koje je krasila nijansa jarko zelene, hit boje ove sezone. Posebno se isticala zelena Botega Veneta torba koja je hit i ove sezone, a ovaj model pronašao je mesto u ormaru brojnih zaljubljenica u modu.

MODNA LEKCIJA KEJT MIDLTON: Ovako se obuci kad hoćeš da budeš izazovna i seksepilna, i smerna i fina u isto vreme! FOTO

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Prepoznatljiva prošivena torbica poznate italijanske modne kuće Botega Veneta proživljava svoje zlatne dane slave na čelu s kreativnim genijalcem Danijelom Lijem, a slavne dame, 'it' devojke i modne influenserke biraju modele sa ili bez zlatnog lanca, a posebno su popularni modelu u zelenoj boji.

Sličan upečatljiv model nosile su nedavno Hejli Biber i Sofija Vergara, a baš za ovakav model potrebno je izdvojiti oko 3.200 evra.

2 STAJLINGA KOJI SKIDAJU GODINE: Džulijan Mur (60) u ženstvenom i sportskom izdanju dokazala šta je STIL! (FOTO)

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Zahvaljujući jednostavnom obliku i suptilnim bojama, torba je minimalistička, ali i posebna zahvaljujući prošivenom dizajnu, a sama Viktorija uz zeleni model nedavno je ponela vrlo sličan model u crnoj boji. Međutim, prema svemu sudeći zelena joj je trenutno omiljena pa je veoma lako kombinuje u različitim kombinacijama

Kako vam se dopada ovo izdanje Viktorije Bekam?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs