TREND

4 TRENDA U SVETU NAKITA KOJA SVAKODNEVNO VIĐAMO NA INSTAGRAMU: Ovi detalji podižu svaki stajling na viši nivo! (FOTO)

Trendovi u svetu modnih dodataka stalno se menjaju i evolviraju, ali jedna stvar ostaje ista, nakit je uvek jedan od glavnih elementa koji će vam upotpuniti svaki stajling.

Moda
Autor:
4 TRENDA U SVETU NAKITA KOJA SVAKODNEVNO VIĐAMO NA INSTAGRAMU: Ovi detalji podižu svaki stajling na viši nivo! (FOTO)
Tamara Kalinić, Foto: Instagram / Tamara

Ove godine možemo videti kako se trend 90-ih vraća u svakom modnom aspektu, pa tako i u aspektu modnih dodataka. Samim time, keramičko prstenje u raznim bojama, privesci, šareni nakit i nakit s pozitivnim motivima vraćaju se u modu i možemo ih videti na svim popularnim devojkama.

KERAMIČKO PRSTENJE

Keramičko prstenje najpopularnije je kod nešto mlađe generacije. Obzirom da najčešće dolazi u neonskim bojama možemo reći kako je definitvno trend ove godine. Obzirom da je toliko popularan kod mlađe generacije dolazi i u nežnijim pastelnim nijansama za sve one koji nisu spremni okititi se neonskim bojama. Osim što se prstenje ističe bojom, važan aspekt je i oblik. Naime, keramičko prstenje dolaze u raznim oblicima, inspiraciju za it nakit možete pronaći niže.

PRIVESCI

Nakit ukrašen s određenim priveskom oduvek je popularan, ali interesantni simboli vraćaju čar ovom trendu. Najnoviji trend kada je u pitanju nakit sa privescima jeste vraćanje u prošlost, odnosno osećaj nostalgije koji nakit budi. Tako su trenutno najpopularniji motivi sa leptirima, deteline, odnosno cveće ali i životinje.

NAKIT U DUGINIM BOJAMA

Dugine boje kod modnih dodataka nisu strana pojava, ali ovaj trend nadovezuje se na trend keramičkih prstenja u boji. Obzirom da je ove godine celi svet poludio za šarmantnim prstenjem koji dolazi u neonskim bojama on se vrlo dobro integrirao u svaki aspekt nakita. Tako dugine boje možemo pronaći na ogrlicama, prstenju, minđušama i narukvicama.

NAKIT S POZITIVNIM MOTIVIMA

Ove godine osim što je nakit nostalgičan sa sobom nosi i pozitivnu poruku. Nakit s pozitivnim motivima postaje sve popularniji. Najčešći primer je prstenje s uzorkom smajlija. Samim time, ukoliko se odlučite za nakit s pozitivnim znakom, sigurni smo da će vam ulepšati dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs