STREET STYLE

MODNA INSPIRACIJA: Džesika Alba je svoj poslovni izgled dovela do savršenstva! (FOTO)

U potrazi za savršenom dnevnom kombinacijom, zavirili smo u ormar jedne od naših omiljenih street style zvezda – američke glumice Džesike Albe.

Moda
Autor:
MODNA INSPIRACIJA: Džesika Alba je svoj poslovni izgled dovela do savršenstva! (FOTO)
Džesika Alba, Foto: Profimedia

Od svojih prvih uloga u Holivudskim filmovima do danas kada se nalazi iza poslovnog carstva zvanog Honest Company, Džesika Alba transformisala se iz tinejdžerske zvezde u uspešnu poslovnu ženu.

Osim po filmovima poput Sin City i Honey koji su joj osigurali titulu ljubimice publike te poslovnim potezima u kojima su mnogi pronašli inspiraciju, Džesika Alba poznata je i po svom besprekornom modnom stilu koju je godinama drži na listama najbolje odevenih holivudskih zvezda.

ANA IVANOVIĆ JOŠ JEDNOM ODUŠEVILA STAJLINGOM: Ovako se oblači devojka koja zna šta je dobar stil! (FOTO)

Džesika Alba
foto: Profimedia

Uvek u korak s najnovijim modnim trendovima, ali istovremeno odmerena, jednostavna i dosledna sebi, Džesika Alba u svom ormaru uvek krije najbolje odevne komade i modne dodatke sezone u kojima uvek izgleda odlično. Ipak, naši favoriti uvek su odevne kombinacije u kojima ju viđamo na street style sceni.

SPORTSKO IZDANJE EVE LONGORIJE: Prošetala trenerku koju obožavaju da nose muškarci!

Džesika Alba
foto: Profimedia

Ženstvene i trendi, dnevne kombinacije Džesike Albe prava su inspiracija za jednostavan i efektan poslovni stil. Jedan od omiljenih trikova u ormaru Džesike Albe donosi spoj elegantnih i ležernih modela. Upravo je u ležernoj eleganciji pronašla savršeni poslovni izgled za prolećnu sezonu.

Za dan u kancelariji, Džesika Alba odabrala kombinaciju bež blejzera s naglašenim ramenima, bluze i crnih pantalona sa širokim nogavicama. Kako bi vrlo klasičnom poslovnom izgledu dala ležerni pomak, Džesika mu je dodala bele patike i sportske čarape. Dodatni začin doneli su mu veliki lanac, kao i naočare i čak dve dizajnerske torbe.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs