saznajte više

NE BACAJTE NOVAC NA GARDEROBU ZA PRELAZNI PERIOD: Evo kako da stilizujete svoj omiljeni letnji komad za jesen! (FOTO)

Vremenska prognoza još uvek ne znači da morate da spakujete komade u kojima ste proveli leto. Sve što vam je potrebno jeste da ih zamislite u drugačijim komabinacijama, dodate im neke druge komade i... nastavite da uživate u njima još nedeljama pre nego što ih spakujete za sledeću godinu. Donosimo vam inspiraciju.

Moda
Autor:
NE BACAJTE NOVAC NA GARDEROBU ZA PRELAZNI PERIOD: Evo kako da stilizujete svoj omiljeni letnji komad za jesen! (FOTO)
Rouzi Hantington-Vajtli, Foto: Profimedia

BELE PANTALONE

Bilo da se radi o laganim drapiranim modelima ili belim farmerkama, ovo leto sigurno niste proveli bez njih. Osim najočiglednije opcije da ih uparite sa džemperom na pruge, postoje i drugi stajlinzi koji će ih preneti u narednu sezonu pošto niko od nas ne želi da se odoji od ovog basic komada. Najbolje kombinacije uključuju gornje delove od tankog pletiva, blejzere u neutralnim nijansama (i neutralnim printovima) ili dukserice, sandale svih vrsta i mokasine debelog đona. Nočare za sunce su uvek dobrodošle.

LETNJA HALJINA

Prvi korak? Dodajte jesenju obuću kao savršen kontrast laganim svilenkastim materijalima. Kada ste odabrali čizme ili mokasine, vreme je za drugi korak: lagani mantil, jaknu ili deblje pletivo. Na ovaj način, haljina postaje još ženstvenija, teksture preuzimaju glavnu ulogu, a vama ostaje da još mesecima uživate u svm omiljenom komadu. Ukoliko se dvoumite oko boja, sa ton na ton kombinacijama ćete uvek izgledati kao milion dolara.

ŠORTS

Ok, jasno je da one najtanje pamučne modele koji su nam osvojili srce teško možemo poneti kada pljušti kiša ali zato su tu svi ostali. Teksas, saten, high tech tkanine, pa čak i koža vladali su letom, a po svemu udeći ne idu nikuda. Dodajte im ravne duboke čizme, mokasine sa belim zoknicama, džempere i sve vrste laganih jakni od blejzera pa do parke ili štepanog kaputa i spremni ste za pokret.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs