Modne ikone na jednom mestu

Glamurozno veče u Njujorku: Dodela modnih CFDA nagrada! (FOTO)

Svečanu dodelu nisu propustili ni Kim Kardašijan i Kanje Vest, ali i najjača imena iz sveta mode
Moda
23:16h Autor:
Glamurozno veče u Njujorku: Dodela modnih CFDA nagrada! (FOTO)
Foto: AP / Evan Agostini

Ko je odneo pobedu u glavnim kategorijama najprestižnijih modnih nagrada na svetu!

U noći 1. juna Menhetn je vrvio od poznatih iz sveta mode, filma i muzike koji su došli na godišnju, prestižnu dodelu modnih CFDA nagrada, piše Elle.rs.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Svečanu dodelu nisu propustili ni Kim Kardašijan i Kanje Vest, ali i najjača imena iz sveta mode: Tom Ford, Mark Džejkobs, Ana Vintur, Viktorija Bekam i najpopularnije manekenke na svetu koje su blistale u glam kreacijama.

Da li se slažete: Ona je prošetala najlepšu haljinu u Kanu! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nagrada za najboljeg dizajnera ženske odeće ove godine otišla je u ruke sestara Meri Kejt i Ešli Olsen. Najpoznatije bliznakinje na svetu pobedile su jaku konkurenciju.

Prisetimo se, u ovoj kategoriji su bili nominovani i Michael Kors, Marc Jacobs, Joseph Altuzarra, kao i duo McCollough i Lazaro Hernandez iz kuće Proenza Schouler.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prošlogodišnji laureat za specijalne zasluge u modnoj industriji, Tom Ford okitio se na ovogodišnjim CFDA nagradama, kipićem za Najboljeg dizajnera muške odeće. U kategoriji najboljeg dizajnera modnih detalja nagradu je odnela Tabitha Simmons.

Kako da budete primećene: Otkriva jedna od najčešće fotografisanih žena planete!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Proglašeni su i ostali pobednici, odnosno mlade nade modnog dizajna: Swarovski nagrada je otišla u ruke Rouzi Asulin, Šajni Oliver iz brenda Hood by Air, kao i dizajnerkama Rajčel Mansur i Floriani Gavriel iz kuće Mansur Gavriel.

Za najbolje internacionalne dizajnere proglašen je dizajnerski duo Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, kreativni direktori kuće Valentino.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Farel Vilijams

je, kako je najavljeno pre nekoliko meseci, sada i službeno prepoznat kao modna ikona. Kim Kardašijan je pripala posebna čast da uruči nagradu u kategoriji medija koja je po prvi put otišla u ruke neke kompanije, tačnije Instagramu.

Defile zadnjica na Met Gala večeri: Golotinja, šljokice i štras! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Instagram je otvorio prozor u svet najzanimljivijih trenutaka u svetu mode. Platforma je i neslužbeno postala vodeća društvena mreža. Tako danas milioni korisnika mogu doznati šta su obukle zvanice Met Gale, Coachella festivala, Kanskog festivala, pa i samih CFDA nagrada, pre nego oficijalne fotografije osvanu u modnim magazinima i dnevnim novinama," izjavio je Kevin Sistrom, osnivač Instagrama.

Od izdanja prema oceni modnih kritičara najbolje kreacije su imale Dajan Kruger (Prabal Gurung), Dženuari Džouns (J. Mendel), Nataša Poli (M.Kors) i Gigi Hadid koja je izgledala kao golden girl u zlatnom kombinezonu Majkla Korsa.

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs