glamurozne i neodoljive

Modni eksperti za Stil predlažu najlepše odevne kombinacije: Ovakve komade sigurno već imate kod kuće! (FOTO)

Ako ste još uvek u potrazi za odevnom kombinacijom u kojoj ćete zakoračiti u 2019. godinu, ovi stručni saveti sigurno će vam rešiti dilemu

Moda
12:11h Autor:
Modni eksperti za Stil predlažu najlepše odevne kombinacije: Ovakve komade sigurno već imate kod kuće! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Odbrojavamo dane do novogodišnje noći i pripadnice lepšeg pola razmišljaju o stajlingu u kojem će zablistati u punom sjaju.

Najluđa noć je prilika da se osećamo drugačije nego inače i da sebi priuštimo svečani i glamurozan autfit. Kako bismo vam pomogli u odabiru odevne kombinacije, pozvali smo naše poznate modne dizajnere da daju svoje predloge.

Zvonko Marković poručuje da je preterivanje dozvoljeno, ali da nikako ne smete biti neumereni. On savetuje da istaknete kvalitete na vašoj figuri kao najlepši ukras.

Napravio je bum na svetskoj modnoj sceni: Zvonko Marković za Stil otkrio šta nedostaje Srpkinjama!

foto: Kurir/Marina Lopičić

"Malo je trenutaka koji vam pružaju priliku da poludite i prikažete svoje telo. Zato slobodno rizikujte i igrajte se. Ali, ne dopustite da budete sjajniji od jelke. Vi se odlučite za drugu vrstu glamura. Novogodišnja dekoracija ima zavodljiv bink-blink sjaj, ali izbor prave toalete će učiniti da ne izgledate kao ste krenuli na maskenbal.

Pokažite svoje telo u crnoj uskoj suknji

"Moj predlog je crna uska suknja sa crvenom svilenom košuljom sa mašnom i recimo preko kožna jakna za dodir rokenrol stila".

Lekcija elegancije kraljice Leticije: Bela košulja i crna suknja za svečani izgled! (FOTO)

foto: Profimedia

Poznati kreator ističe da je crvena boja poželjna, a od detalja predlaže elegantne bisere ili diskretniji nakit od kristala.

Šta obući za novu godinu: 5 glavnih novogodišnjih trendova (FOTO)

foto: Shutterstock

Biljana Tipsarević poručuje da bi izgled u najluđoj noći trebalo da bude vaš modni iskorak i da treba da izgledate drugačije i glamurozno.

Kolekcija Biljane Tipsarević: Pravo letnje osveženje! (FOTO)

foto: Jovana Tomašević

"Takav stajling ćete postići uz svečanu haljinu sjajnog materijala, poput pliša i svile, ponegde sa malo čipke i uz poneki kristal, kaže Biljana i dodaje da je veoma važno uskladiti obuću, šminku i nakit sa toaletom jer u suprotnom vaš autfit se može pretvoriti u modni promašaj.

Biljana Tipsarević: Minimalizam sa dozom glamura

foto: Marko Vulević

"Ukoliko je haljina od sjajnog materijala, nemojte preterati sa šminkom, dovoljan je spektakularan karmin i veoma diskretan nakit. Ukoliko se pak odlučite za haljinu mirnijih boja, onda ćete novogodišnji izgled postići šminkom i nakitom", naglašava modna dizajnerka.

Svetlucava duga haljina ili kratka sako haljina

"Ovo je noć u kojoj možete zablistati u kratkoj sako haljini, ali i u besprekornoj dugoj toaleti od svetlucavih materijala".

Biljana Tipsarević za Stil o modi, braku i najvećim strepnjama: Teški momenti su nas učinili jačim!

foto: Marko Vulević

U haljini oštrih linija sa naglašenim naramenicama dame će izgledati moćno i zavodljivo. U obe varijante predlažem lakovane čizme".

Otmene i elegantne u novogodišnjoj noći: Praznična kolekcija Biljane Tipsarević (FOTO)

foto: Marko Vulević

Kada su modni detalji u pitanju, Biljana ističe da morate biti oprezni.

"Veliki i blještav nakit dolazi u obzir samo ako haljina nije takva. Moj favorit za ovu sezonu je minimalistički predimenzioniran nakit u boji zlata, zaključuje Biljana.

Milena Radović poručuje da se možete poigrati i dozvoliti sebi veću slobodu nego inače kada su u pitanju boje i forme, ali da ostanete dosledni sebi i svom stilu.

foto: Maja Jakšić

"Uvek preferiram crnu, smaragdno zelenu i naravno crvenu boju.

Vatrena Adrijana Lima: Mini crvena haljina zapalila Rio de Žaneiro! (FOTO

foto: Profimedia

Slobodno možete malo i da svetlucate, naravno u skladu sa mestom gde proslavljate. Ako ste na mestu koje dozvoljava dugu toaletu, ponesite je bez razmišljanja, žena nikad ne može biti previše doterana", kaže Milena.

U stilu 90-ih: Blejk Lajvli u haljini koju ne može svako da iznese! (FOTO)

foto: Profimedia

Ona ističe da ukoliko je haljina dovoljno jaka, asesoar ne bi trebalo da je prati, a ako ponesete jednostavnu haljinu, oplemenite je dobrim nakitom.

"Svedena crna haljina, uz minđuše, dobar prsten ili narukvicu može biti odličan izbor. Možete se odlučiti i za pantalone i dobar kardigan, dok je za proslavu u klubu idealna kraća haljina", zaključuje Milena.

Ona šminka naše poznate ličnosti: Nena Ilić otkriva trikove kako da obična devojka izgleda kao zvezda! (FOTO)

foto: EPA / Niklas Halle'n
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs