zablistajte u najluđoj noći

Ona šminka naše poznate ličnosti: Nena Ilić otkriva trikove kako da obična devojka izgleda kao zvezda! (FOTO)

Poznata šminkerka koja brine o izgledu mnogih javnih ličnosti savetuje kako da gde god da se pojavite izgledate kao holivudska diva

Nega
10:46h Autor:
Ona šminka naše poznate ličnosti: Nena Ilić otkriva trikove kako da obična devojka izgleda kao zvezda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Doček Nove godine je specijalna prilika da se poigrate sa šminkom i unesete dašak glamura u svoj mejkap.

Za najluđu noć je sve dozvoljeno, tako da pustite mašti na volju i uz pomoć šljokica zablistajte kao holivudska diva. Naravno, stil šminkanja prilagodite svom senzibilitetu.

Šminkerka Nena Ilić uz pomoć četkice, šminke i malo magije uspeva da izvuče ono najlepše iz naših poznatih ličnosti, a sada za Stil otkriva nekoliko trikova za glamurozan izgled.

Jednostavni trikovi za šminkanje koje svaka žena mora da zna!

Nena Ilić
Nena Ilićfoto: Andreja Damjanović

Bitna je podloga

"Odlučite se za adekvatan puder sa boljom pokrivenošću da bi izdržao celonoćni izlazak. Stavite i korektor kako biste osvežili deo oko podočnjaka i pokrili eventualne nedostatke".

Najlepša praznična šminka: Pronađite inspiraciju za najluđu noć! (FOTO)

foto: Shutterstock

Plava i zelena senka su in

"Ako se odlučite da naglasite oči, možete se igrati bojama i odlučiti za smokey eyes u zelenoj ili plavoj boji koja je sada aktuelna. U tom slučaju stavite neutralan mat karmin ili sjaj, to je već stvar ličnog izbora.

Poznata šminkerka pokazala nekoliko trikova: Kejt Bosvort izgleda neodoljivo! (VIDEO)

foto: Profimedia

S obzirom na to da je u pitanju Nova godina možete staviti i šljokice, ali budite pažljivi jer ako se adekvatno ne zalepe za kapak, mogu da spadaju na lice i tako pokvare vaš mejkap.

Stoga, bitno je da stavite adekvatan prajmer za koji će se šljokice zalepiti na kapak. Bezbolnija varijanta je senka sa šimerom koja u sebi ima sitnije šljokice, pa nema bojazni da će spadati. Najbolje je da je utapkate prstima".

Bjuti trend koji je zapalio Instagram: Žene su odlepile za šljokičastim usnama! (FOTO)

Obrve

"Na tržištu imamo razne forme za oblikovanje obrva, pa se možete odlučiti ili za olovku ili senku ili gel. Moja preporuka je olovka jer ćete s njom dobiti najprirodniji izgled. Birajte je prema boji kose. Naravno, ne treba po svaku cenu pratiti nijansu kose jer ako neko ima crvenu, sigurno ne treba da stavi crvenu olovku, već braon sa narandžastim podtonovima".

Konturisanje

"Za konturisanje lica bitno je da se odlučite za određenu nijansu bronzera. Blago osenčite lice ispod jagodica, a ako želite da izgledate sveže, nanesite na same jagodice roze rumenilo ili u boji kajsije ili breskve. Obavezan je i hajlajter koji će vašem licu dati blistavost".

Usne

"Ako želite da naglasite usne predlažem crveni ili bordo ruž. Možete u uglovima očiju staviti hajlajter, blago osenčite oko i vešto alajnerom u vidu flomastera izvučete crtu".

Zavedite ga usnama: Kako da crveni ruž potraje celu noć?

foto: Shutterstock

Nena savetuje da na kraju stavite fiksator koji će učiniti da vaša šminka izgleda besprekorno i sprečiće njeno razmazivanje. Da bi vam karmin trajao cele noći, njena preporuka je da koristite mat ruževe.

Obratite pažnju: Šminkerka otkriva koju grešku prave žene sa braon očima kada se šminkaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs