POgledajte

Pripreme za novogodišnju noć uveliko traju: Sjajni predlozi kako da zablistate!

Novogodišnja noć bitna je gotovo svim ženama. Svaka od vas želi da u toj noći zablista. Ukoliko još uvek niste pronašli svoju odevnu kombinaciju iz snova ili vam nedostaje samo onaj sitni detalj u vidu nakita, mi imamo sjajne predloge za vas

Lepi & Zdravi
12:05h Autor:
Pripreme za novogodišnju noć uveliko traju: Sjajni predlozi kako da zablistate!
Foto: Profimedia

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 2 boje - crvenoj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2.190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Moderna haljina ležernog kroja učiniće tvoj dan veoma udobnim i prijatnim. Haljina sa kragnom i dugmićima, koja podseća na košulju, je veoma zastupljen trend u poslednje vreme i to nije bez razloga. Ovo je model koji se veoma lako prilagođava potrebama, navikama i vremenskim prilikama. Široki pojas daje joj izuzetnu prilagodljivost i čini je pouzdanim saveznikom od jutra do mraka. Ovu haljinu možete poručiti OVDE, po ceni od 3.290 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna i veoma šik koktel haljina je idealna za Novu godibnu. Model jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure, dezeniran na donjem delu radi efentnosti i egzotičnog prizvuka. OVDE je poručite, po ceni od 3.190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova haljina je osvojila mnoge dame! Veoma je elegantna večernja haljina, istovremeno jednostavnog i upečatljivog kroja. Jednostavan kroj je osnov elegancije i sofisticiranosti, a diskretna čipka kojom su obogaćeni rukavi daje poseban pečat celokupnom izgledu i intenzivno naglašava ženstvenost. Dužina haljine je 91cm. Materijal je poliester visokog kvaliteta sa elastinom. OVDE je poručite, po ceni od 3.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dobra garderoba nije “pun pogodak” bez dobrog nakita.

Veoma atraktivna i moderna narukvica srednjeg formata, sačinjena od poludragog kamena rodonita puder roze boje. Komad nakita koji se nosi uvek i svuda i koji se savršeno uklapa uz sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri. Može da se nosi samostalno, ali i zajedno sa drugim nakitom (satom ili narukvicom). Njena cena je 1.590 rsd, OVDE je poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Da li ste znali da je svaki dragulj (poludragi kamen) priroda obdarila plemenitim svojstvima koja pozitivno utiču na osobu koja ih nosi? Ahat je poznat kao kamen koji nosiocu daje emotivnu, fizičku i intelektualnu ravnotežu. Uz svaki poručeni komad nakita dobija se vrećica od organdina za čuvanje i vlasnička kartica na kojoj je naznačen svaki kamen, kao i plemenita svojstva koja donosi. Narukvicu poručite OVDE, po ceni od 1.290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radim danima.

foto: Promo

Veoma jednostavne i sofisticirane minđuše manjeg formata, sačinjene od poludragog kamena rodonita puder roze boje. Komad nakita koji se nosi uvek i svuda i koji se savršeno uklapa uz sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri. Njihova cena je 990 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda možete da pronađete OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs