Oduševila

I dalje ima ono nešto: Bivši supermodel i prva dama (50) pokorila modnu pistu! (FOTO)

Ova svestrana Francuskinja, nekad vladarika modnih pista, a danas cenjena muzičarka, plenila je pažnju na senzacionalnoj modnoj reviji na koju je stigla u zavodljivom modelu male crne haljine

Moda
11:06h Autor:
I dalje ima ono nešto: Bivši supermodel i prva dama (50) pokorila modnu pistu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Od međunarodno poznatog modela do kantautorke i prve dame Francuske, zanosna Karla Bruni prevalila je veliki put, a poput mnogobrojnih dama iz filmske i modne industrije, svojom pojavom na modnoj pisti uveličala je zvezdanu reviju italijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana.

Uz bok damama poput glumica Izabele Roselini i Monike Beluči, plus sajz lepotice Ešli Grejem i češkog supermodela Eve Herzigove, 50-godišnja Karla Bruni prošetala se pistom Milanske nedelje mode u glamuroznom, srebrno-zlatnom odelu od žakarda s crnim akcentima.

Sve supermodele bacila u drugi plan: Potpuna dominacija Monike Beluči na prestižnoj reviji! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako ima 50 godina, bivša prva dama bez problema može da zaseni i puno mlađe koleginice. Ova svestrana Francuskinja, nekad vladarika modnih pista, a danas cenjena muzičarka, plenila je pažnju na senzacionalnoj modnoj reviji na koju je stigla u zavodljivom modelu male crne haljine s kratkim sakoom ukrašenim vezicama.

Karla Bruni-Sarkozi (50) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludeti! (FOTO)

foto: Profimedia

Supruga bivšeg francuskog premijera Nikolasa Sarkozija početkom godine otkrila je kako svoju lepotu održava različitim tretmanima, a među njima su lični maser, parenje lica i - kupka u pivu.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

foto: Profimedia

"Imam vrlo osetljivu kožu, stoga mi masaža lica jako koristi. Koža mi nakon toga zbilja zablista. Nestanu natečenost i suvoća, a koža prodiše", rekla je Bruni, koja s Nikolasom ima šestogodišnju ćerkicu Džuliju.

Atraktivna Francuskinja izbegava tonove boje breskve, a umesto teških pudera koristi BB i CC kreme te malo ružičastog rumenila u prahu. Za izbegavanje prekomernog sjaja T-zone redovno upotrebljava upijajući papir.

Poznati supermodel (49) u nikad izazovnijem izdanju: Pozirala u bikiniju iz 1991. godine! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs