Pogledajte

Melanija u crnom od glave do pete: Na važnom skupu odbila da sedi pored Trampove dece! (FOTO)

Uz mnogobrojne državnike, 73. zasedanju Opšte skupštine Ujedinjenih nacija prisustvovala su i Donaldova deca, Erik, Ivanka i Tifani Tramp, kao i Ivankin suprug, Džared Kušner

Moda
17:06h Autor:
Melanija u crnom od glave do pete: Na važnom skupu odbila da sedi pored Trampove dece! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je u Beloj kući nedavno ugostila poljski predsednički par, prva dama Amerike Melanija Tramp sa suprugom se zaputila u Njujork, gde je prisustvovala 73. zasedanju Opšte skupštine Ujedinjenih nacija.

Zauzevši mesto na tribinama uoči suprugovog govora, prva dama Amerike izgledala je tradicionalno elegantno u crnom modelu košulja haljine za koji je zaslužna francuska modna kuća Dior.

Kreacija viđena na Melaniji stiže s okovratnikom i dugmićima smeštenim duž haljine, a utisak košulje u formi haljine postignut je i detaljima džepova ukrašenih dugmićima. Svoju skladnu liniju, Melanija je i ovoga puta istakla tankim crnim pojasom stegnutim oko struka.

Melanija Tramp u vunenom kaputu od 4.000 dolara: Prva dama Amerike promašila godišnje doba! (FOTO)

Uz mnogobrojne državnike, 73. zasedanju Opšte skupštine Ujedinjenih nacija prisustvovala su i Donaldova deca, Erik, Ivanka i Tifani Tramp, kao i Ivankin suprug, Džared Kušner, a Melanija je u sedištu Ujedinjenih naroda odlučila da sedne daleko od Trampovog klana.

Melanija Tramp u svedenoj kombinaciji: Ova haljina će biti potpuni hit ove sezone! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Donaldova nastarija ćerka i savetnica u vladi, Ivanka, na zasedanju Opšte skupštine UN-a pojavila se u sivom, kariranom kompletu suknje i sakoa koji je mnoge podsetio na Melanijino prošlogodišnje izdanje na zasedanju kada se pojavila u odelu identičnog dezena i boje s potpisom Calvina Kleina.

Melanija Tramp u punom sjaju: Ova kombinacija nema grešku! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs