Sjajno joj stoji

Poznati supermodel (49) u nikad izazovnijem izdanju: Pozirala u bikiniju iz 1991. godine! (FOTO, VIDEO)

Iako se već bliži pedesetoj godini, po Heleninom izgledu to se nikada ne bi reklo jer je ova raskošna lepotica zadržala sjajno, tonirano telo, ali i mladolikost

Star look
13:44h Autor:
Poznati supermodel (49) u nikad izazovnijem izdanju: Pozirala u bikiniju iz 1991. godine! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Prelepa manekenka Helena Kristensen pokazala je svoju vitku figuru u kupaćem kostimu koji je nosila pre tačno 27 godina. Za ovo izdanje, očekivano, dobila je najveće pohvale.

Danski supermodel Helena Kristensen u 49. godini života očarava izgledom, a najnovije fotografisanje za Instajl magazin dokazuju da ona zaista graciozno stari. Helena je obukla zavodljivi metalik bikini Thierry Mugler u kome je pozirala 1991. godine, a množe se reći da joj i danas savršeno stoji.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

"Nosila sam ovaj isti bikini Thierryja Muglera kada me moj dragi prijatelj i mentor Herb Rits fotografisao 1991. godine za LA magazin. Bio je uzak tada, a nije ni sada ništa bolje, ali uspela sam. Hvala što ste mi omogućili da ga ponovo nosim.", napisala je ona na Instagramu Iako se već bliži pedesetoj godini, po Heleninom izgledu to se nikada ne bi reklo jer je ova raskošna lepotica zadržala sjajno, tonirano telo, ali i mladolikost.

A kako je izgledalo celo snimanje možete pogledati u sledećem video-snimku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs