pogledajte

OMILJEN MODEL HALJINE KEJT MOS ZA IZLASKE: Stoji kao salivena, a u njoj može da ide i na crveni tepih i u klub

Kejt Mos svakim svojim javnim pojavljivanjem iznova pokazuje da je, zaista, modna ikona.

Moda
Autor:
OMILJEN MODEL HALJINE KEJT MOS ZA IZLASKE: Stoji kao salivena, a u njoj može da ide i na crveni tepih i u klub
Kejt Mos, Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bez obzira je li uhvaćena u opuštenoj šetnji bez šminke ili na crvenom tepihu, njen besprekoran stil vidljiv je u gotovo svakoj situaciji. Tako je bilo i u sredu uveče kad je u Parizu posetila parti bjuti preduzetnice Šarlot Tilburi čija je bila zvezda, ali ne samo iz modnih razloga.

49-godišnja Kejt pojavila se u dugačkoj crnoj haljini jednostavnog, ravnog kroja koja je opušteno padala preko njenog tela koja se jedino isticala interesantnim rukavima od tila. Ovaj prozirni materijal ukrašen je cvetnim i cirkonskim aplikacijama koje su dale dašak glamura.

Kejt Mos
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Haljini je dodala crne sandale s vrtoglavo visokom potpeticom i platformom, a u rukama je nosila klač-torbicu koja na crnoj podlozi ima mnoštvo srebrnih zvezdica sačinjenih od srebrnih cirkona.

Kejt Mos
foto: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

A samo pre nekoliko dana, ponela je sličnu haljinu od još prozirnijeg materijala u bež boji sa tri četvrt rukavima i volanima oko kragne, dok je ceo stajlin podigla sa zlatnim platforma sandalama koje su njen zaštitni znak u klač torbom ukrašenom cirkonima.

Kejt Mos je i dalje verna svojoj dugačkoj prepoznatljivoj frizuri i prelepim pramenovima kao i šminki koja ističe oči sa "smokey eye" tehnikom i nude karminom.

Da li vam se dopada ovaj tip haljine i da li se slažete da je kao stvorena za razne prilike?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs