PRAVA DAMA

OLIVERA BALAŠEVIĆ POKAZALA KAKO TREBA DA SE OBLAČI ŽENA POSLE 50-E: A osmeh na lice joj je vratila POSEBNA OSOBA

Stajling Olivere Balašević oduševio je sve žene!

Moda
18:08h Autor:
OLIVERA BALAŠEVIĆ POKAZALA KAKO TREBA DA SE OBLAČI ŽENA POSLE 50-E: A osmeh na lice joj je vratila POSEBNA OSOBA
Stajling Olivere Balašević oduševio je sve žene, Foto: Instagram / olivera.balasevic

Oliveri Balašević je unuka uspela da vrati široki osmeh na lice posle smrti panonskog pesnika i suočavanja sa velikim gubitkom. Naime, njen sin Aleksa je dobio svoje prvo dete sa izabranicom Nikolinom, a baka uživa u svojoj ulozi, što je podelila i sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Osmeh se vratio tamo gde mu je oduvek i bilo mesto! I kad se sve sabere opet smo i sve smo obradovali, Veruška moja - napisala je književnica.

Olivera Balašević
foto: Printscreen Instagaram / Olivera Balašević

Obožava da provodi vreme sa svojim unučićima. Ali za ovu ponosnu baku vreme kao da je stalo! Mnogi su mišljenja da izgleda mlađe u odnosu na njeno godište. Mladolikom izgledu doprinose i savršene modne kombinacije u prepoznatljivom Oliverinom damskom stilu, od kojeg ne odstupa nikada.

Udovica Đorđa Balaševića za svaku priliku uvek odabere stajling koji na pravi način istakne njenu lepotu, uz njen svojevrsni pečat. Zaštitini znak su, Jjoj čini se, marame, te ih često kombinuje sa ostalim odevnim predmetima.

Mi smo izdvojili tri njena prelepa autfita koja bi svaka žena mogla da ponese u bilo kojoj prilici i da zabilasta. Posebno one posle pedesetih godina mogu naći inspiraciju u Oliverinom zanimljivom, a svedenom stilu.

1. Pedesete

Kako su marame neizostavan detalj u Oljinom stilu, izgleda da voli modu 50-tih, kada su one bile obavezan deo ormara svake žene. Ona je žutu svilenu suknju uklopila sa belim džemperom i dobila prelep stajling koji može da se iskoristi za razne povode.

Upotpunla ga je krem sandalama i belom maramom, dok je specifična torba sa igračkama dala posebnu draž, zar ne?

2. Modreno i šik

Vidi se da spisateljica prati i trendove, te je jednom prilikom uklopila krem mantil, koji je na sebi ima zanimljive aplikacije, sa patikama u istoj boji i zelenom trenerkom. Njenim pratiocima se ova kombinacija posebno svidela, te su isticali da u njoj izgleda kao devojčica.

3. Neprevaziđena klasika

Ovaj Oliverin stajling je idealan za svaku priliku, bilo da ste krenuli sa drugaricama na piće ili na neki sastanak. Kombinacija crne i bele boje, definitivno, nikada neće izaći iz mode.

Koji se vama najviše dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs