saznajte kako

VIKTORIJA BEKAM JE DOKAZ DA JE CVETNI DEZEN SAVRŠEN IZBOR I ZA JESEN: U ovome je trik! (FOTO)

U kompletnom outfitu iz sopstvene kolekcije, dizajnerka dokazuje da je samoj sebi najbolji model.

Moda
Autor:
VIKTORIJA BEKAM JE DOKAZ DA JE CVETNI DEZEN SAVRŠEN IZBOR I ZA JESEN: U ovome je trik! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Napuštajući Mark hotel na Aper Ist Sajdu, modna dizajnerka uočena je u cvetnoj haljini, donoseći nam još jednu sjajnu inspiraciju za jesenji outfit. Poslednjih dana ulice Njujorka poslužile su joj kao pista za predstavljanje svojih najnovijih kreacija i modnih kombinacija u sopstvenoj režiji.

Ovog puta, u svom dizajnu od glave do pete, prošetala je midi haljinu cvetnog dezena sa umetnutim naramenicama. Za jesenji izgled, ispod nje obukla je bordo rolku – koju takođe lično potpisuje, dok je uzak struk istakla stilizujući ga braon kožnim kaišem, koji je nonšalantno privezala.

SVE ŠTO VAM TREBA OVE ZIME SU OVAJ DŽEMPER I OVE ČIZME: Rouzi Hantington u "nude" stajlingu za 10!(FOTO)

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Čitav izgled “podigle” su visoke potpetice u vibrantnoj boji žada i braon naočare za sunce – i ova dva komada nose Viktorijin potpis.

Definitivno jedan od omiljenijih najnovijih stajlinga bivše spajsice, koji ćemo zasigurno kopirati, ali za slučaj da poželite da ponesete apsolutno iste komade, za Viktorija Bekam cvetnu haljinu biće potrebno da izdvojite oko 1700 evra, rolku 550 evra, cipele 520 evra i naočare za sunce 260 evra.

Kako vam se dopada ovo izdanje poznate modne dizajnerke?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs