Neverovatna snaga

Dečak bio na samrti: Onda je upoznao jednog psa! (VIDEO)

Nakon što je jedva preživeo saobraćajnu nesreću, Kejleb je svuda po telu imao višestrike prelome kostiju i povredu mozga. Zbog svega toga, bio je gotovo potpuno nepokretan
Ljubimci
11:44h Autor:
Dečak bio na samrti: Onda je upoznao jednog psa! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Ita4me

Šestogodišnji dečak Kejleb doživeo je stravičnu povredu mozga, ali njegov neverovatan oporavak oduševio je sve, naročito jer mu je glavnu pomoć pružio pas - terapeut.

Nakon što je jedva preživeo saobraćajnu nesreću, Kejleb je svuda po telu imao višestrike prelome kostiju i povredu mozga. Zbog svega toga, bio je gotovo potpuno nepokretan.

Pas heroj rizikovao život: Skočio pred autobus da spase slepu vlasnicu! (VIDEO)

Njegovi roditelji i lekari su sumnjali u Kejlebov oporavak, jer je bilo kakav znak ozdravljenja bio gotovo neprimetan. Međutim, kada je Kejleb upoznao Kolonela, desila se neverovatna promena jer mu je ovaj pas - terapeut spasao život.

Pas heroj spasao živote vlasnicima: Tragedija izbegnuta za dlaku! (VIDEO)

Uz Kolonela pored sebe, dečak je svakoga dana pomerao svoje granice, i fizičke i mentalne. Porodica bila je oduševljena na Kejlebove reakcije - od napora da se pokrene, do njegovog shvatanja sveta koji ga okružuje.

Danas, šest godina od postavljanja ovog snimka, Kejlebov otac Ben Hauard odgovorio je mnogima koji su se brinuli koliko je od tada napredovao dečak:

"Srećan sam što mogu da vam kažem da se nakon 8 godina i preko 10 stravičnih operacija Kejleb oseća sjajno i da redovno pohađa školu, u kojoj ima veoma dobre ocene. On je odličan primer hrabrosti, a mi nikada nećemo zaboraviti Kolonela i njegovu divnu vlasnicu Suzan."

Ili pas ili ja: Devojka ga ucenila, a on postavio ovaj oglas!

Pogledajte dirljivu Kejlebovu priču:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs