iznenadićete se

Pitali smo muškarce šta ih privlači na ženi: 7 neočekivanih stvari koje obožavaju!

Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Pitali smo muškarce šta ih privlači na ženi: 7 neočekivanih stvari koje obožavaju!
Foto: Profimedia

Kada govorimo o lepoti i privlačnosti muškarci i žene imaju potpuno različite poglede. I dok žene trude da mirišu na najfinije parfeme, da uklone i najsitniju dlačicu i kožu učine što više glatkom i zategnutom, muškarci na njima primećuju nešto sasvim drugo.

Pitali smo muškarce šta ih to privlači kod žena, a dobili smo vrlo zanimljive odgovore!

Izgled nije presudan: 10 ženskih aduta koje muškarci obožavaju!

foto: Profimedia

1. "Kada žena lepo hoda." Odeća može privući muškarca, ali elegantan ženski hod će pobediti najkraću suknju ili uske pantalone.

2. "Prirodni miris njene kože." Miris kreme ili parfema je ugodan,ali miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.

3. "Kada te žena gleda (duže od dve sekunde)." Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto duže zapravo je znak da ste zainteresovani, a njemu to predstavlja neverovatan kompliment i izazov.

4. "Njeno lice kada se probudi." Pomalo naduveno lice i pospani pogled ukrašen osmehom nešto je što neverovatno privlači zaljubljenog muškarca.

5. "Raščupana kosa." I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprekorno oni to nikada neće primetiti. No kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama to će itekako primetiti.

6. "Kada se stalno smeje." Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmeh je jedno od najjačih ženskih trikova koji pale kod svakog muškarca.

7. "Pegice na licu." Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. No ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs