Obavezno pročitajte!

Horoskop otkriva kakav je muškarac kao suprug: Sa jednim znakom ljubav je duhovno iskustvo!

Oni koji veruju u horoskop smatraju da zvezde utiču na to kakvi smo kad se zaljubimo. Zabavite se i u nastavku saznaje šta horoskop govori o muškarcima i o tome kakvi su u braku.

Zanimljivosti
Autor:
Horoskop otkriva kakav je muškarac kao suprug: Sa jednim znakom ljubav je duhovno iskustvo!
Foto: Shutterstock

1. OVAN

Poznat po svojoj tvrdoglavosti, ali ona se prenosi i u njihov odnos prema supruzi. Ako vole, onda vole zauvek. Nikada ne prestajete da im budete zanimljivi, uvek vam se divi i željan je novih pustolovina u vašem društvu. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan od razloga zašto su sjajni partneri.

2. BIK

Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj porodici osiguraju lep dom i redovne godišnje odmore. Bikovi su strastveni i vode računa o kvalitetu seksualnog života jer im je važan fizički aspekt ljubavnog odnosa, ali to ne znači da nemaju srca. Upravo suprotno, vrlo su dragi i ljubazni.

3. BLIZANCI

Život s pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Oni su zabavni, društveni, pričljivi, ambiciozni i vrlo šarmantni. Možda vam se ponekad čini da flertuju sa svakom osobom s kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno deo njihovog otvorenog karaktera. Nepredvidljivi su i s njima vas očekuju razne avanture.

4. RAK

On je suprug pun ljubavi. Staložen i stabilan. Fokusiran je na to da vas u svakom trenutku učini srećnom. Maksimalno je posvećen vašem ljubavnom odnosu. Poznato je da su rakovi u kontaktu sa svojim osećajima i iz njih nećete morati da izvlačite emocije. Svađaju se razumno i uvek žele što pre da reše problem. 5. LAV

Nije tajna da lav obožava samog sebe i da je njegov ego poprilično velik, ali to ne znači da će vas zanemarivati. Lav je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, sve će napraviti kako bi ona bila dobro i uvek će je braniti. Iz životne partnerke žele da izvuku ono najbolje, pomoći joj da postane neustrašiva, a istovremeno joj daju osećaj sigurnosti.

6. DEVICA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najbrižniji su supruzi. Porodica je njegov prioritet u životu i najvažnije mu je da ste vi dobro. Svojoj ženi želi da pruži sve što joj je potrebno jer je njena sreća i njegova sreća.

7. VAGA

Muškarac rođen u ovom znaku je romantičan suprug. Vage vole lepotu, balans i mir pa teže domu punom reda i harmonije. Naravno, potrudiće se da to i ostvare. Svoju ljubav ne izražavaju samo rečima nego i delima. Grandiozne romantične geste uz njih su deo svakodnevice.

8. ŠKORPIJA

On je prvo odan. Mnogi njihovu potrebu da ne odustaju čak i kada su okolnosti protiv njih smatraju manom, ali kada je u pitanju ljubav ona je kvalitet jer će se škorpija do zadnjeg trena boriti za to da njegov brak uspe. Vole jako i strastveno, iako često ne dopuštaju svojim emocijama da isplivaju na površinu. Kada im se uvučete pod kožu, onda pokazuju kolika je dubina njihove ljubavi.

9. STRELAC

S njim je svaki dan nova pustolovina. Nikada ne znate s kakvom će vas avanturom oboriti s nogu i ostaviti bez daha. Iako strelci nisu tipovi muškaraca koji će se lako skrasiti, kada upoznaju onu pravu ženu u ljubavnom kontekstu postaju pitomi i u potpunosti se posvećuju životnoj partnerki. 10. JARAC

Krasi ga velika odgovornost. Jarac je staložen i praktičan suprug koji razmišlja na duge staze. Ne boje se obaveza i predani su svojoj ženi. U njima nema previše spontanosti i ponekad im treba puno vremena da donesu odluku, ali upravo to odgovara ženama koje priželjkuju stabilan brak bez turbulencija.

11. VODOLIJA On treba i traži ljubav baš poput svih ostalih znakova, ali takođe mu je potrebna velika sloboda jer je vodolija najnezavisniji horoskopski znak. Često sanja velike snove i želi da promeni svet na bolje, ali to ne znači da njegov brak mora da pati zbog toga. Pronaći će balans, davati vam ljubav koja vam je potrebna, ali u isto vreme neće izgubiti sebe. Ima jak karakter i nema problema sa zauzimanjem stava pa je brak s vodolijom i jedna velika zanimljiva rasprava bez kraja.

12. RIBA Emotivan i strastven suprug. Kada ostvare ljubav kakvoj se nadaju, beskrajno su odani i zaljubljeni. Ljubav s ribom je i duhovno iskustvo. Muškarac riba je kreativan, ima umetničku crtu i sa svojom suprugom želi da ostvari odnos koji se temelji na povezanosti uma, duše i tela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs