verovali ili ne

Izgled nije presudan: 10 ženskih aduta koje muškarci obožavaju!

Muškarci baš vole žene koje imaju ove kvalitete

Ljubav i zavođenje
Autor:
Izgled nije presudan: 10 ženskih aduta koje muškarci obožavaju!
Foto: Shutterstock

O izgledu se može raspravljati, ali o ovim karakteristikama baš i ne. Muškarci baš vole žene koje imaju ove kvalitete.

1. Muškarci vole žene koje se smeju

Širok i iskren osmeh čini ženu privlačnijom muškom polu. Studije su pokazale da se muškarac bolje oseća u društvu žene koja je dobro raspoložena i koja se osmehuje. 2. Muškarci vole žene koje znaju da kuvaju

Postoji ona stara i mudra izreka kako muškarcu ljubav ulazi na stomak. Zato ne čudi što muškarci vole ženu koja zna dobro da kuva.

foto: Profimedia

3. Muškarci vole žene koje su razigrane

Ponekad je važno zaboraviti na ozbiljan odrasli život i prepustiti se zabavi, biti razigran i razdragan poput deteta. 4. Muškarci vole žene koje su brižne Nežnost, ljubav i briga muškarcima su vrlo važni. Upravo zato tragaju za damom koja će ih paziti i maziti. 5. Muškarci vole žene koje su ljubazne Muškarci žele ženu koja je empatična, koja će podržavati svog partnera i davati mu pažnju kada je to potrebno. 6. Muškarci vole žene koje imaju sopstvene ciljeve Uspešna i ispunjena žena san je svakog muškarca. Ona ima svoje ciljeve, zasebno od partnera i to je čini samopouzdanijom i atraktivnijom.

Verovali ili ne: Ovo je tip muškarca na koji sve žene padaju!

foto: Shutterstock

7. Muškarci vole žene sa visokim glasom Nauka je pokazala da muškarci vole žene visokog glasa. On je čini prekrasnom i mlađom u očima muškaraca. 8. Muškarci vole žene koje znaju napraviti kompromis Kompromis je važan za svaku vezu, a muškarci vole žene koje ne smatraju da su uvek u pravu i koje ne znaju čuti tuđe mišljenje. 9. Muškarci vole žene sa smislom za humor Smisao za humor muškarcima je vrlo važan kod pripadnica nežnijeg pola. Oni žele biti ti koji će kod njih izmamiti osmeh na lice. 10. Muškarci vole žene koje uživaju u životu Prigovaranje i kukanje tako je neprivlačna karakteristika, bez obzira na pol. Muškarci upravo zato vole biti u društvu dama koje uživaju u životu punim plućima i uvek vide pozitivnu stranu priče.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs