Ponosna majka

Osmeh joj nije silazio sa lica: Najsrećniji trenutak u životu princeze Viktorije (FOTO)

Ceremoniji su prisustvovali i ostali članovi švedske kraljevske porodice, kao i mnoge uticajne i poznate ličnosti, dok su se ispred crkve okupili mnogobrojni građani, želeći da budu deo svečanog trenutka u životu kraljevske porodice
Vip priča
05:34h Autor:
Osmeh joj nije silazio sa lica: Najsrećniji trenutak u životu princeze Viktorije (FOTO)
Foto: Profimedia

Švedska princeza Viktorija danas je bila nasrećnija žena i najponosnija majka na svetu. Reči nisu potrebne - njen osmeh i ozareno lice dok je držala svog sina, princa Oskara tokom krštenja, govore sve.

Ponosna mama je malenog Oskara Karla Olafa obukla u tradicionalnu belu odeću namenjenu za krštenja, a tata princ Danijel i Oskarova starija sestra princeza Estela, stajali su uz najmlađeg člana porodice ponosni i nasmejani.

Krštenje deteta: Običaji, verovanja i sva verska pravila!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Devojčica je takođe bila u beloj haljini, kao i njena majka, tako da su izgledale identično, a čin krštenja obavio je arhiepiskop Antje Džekelen. U čast malenog princa, nakon ceremonije ispaljen je 21 hitac iz pištolja u vazduh, prenosi Daily Mail.

Ceremoniji su prisustvovali i ostali članovi švedske kraljevske porodice, kao i mnoge uticajne i poznate ličnosti, dok su se ispred crkve okupili mnogobrojni građani, želeći da budu deo svečanog trenutka u životu kraljevske porodice.

Princ Oskar rođen je 2. marta 2016. godine, i treći je po redu za tron, nakon svoje majke Viktorije i sestre Estele.

Doktori su se zavetovali da će čuvati tajnu: Procureli detalji porođaja Kejt Midlton!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs