Nikad je nije preboleo

Rasturila mu brak, pa ga varala s kim je stigla: Nestvarno lepa žena uzdrmala ceo Holivud!

Navodno je bila s rediteljima, ali i tehničarima i ostalim članovima seta. Bilo joj je bitno samo da ne ostane sama
Ljubav i zavođenje
17:38h Autor:
Rasturila mu brak, pa ga varala s kim je stigla: Nestvarno lepa žena uzdrmala ceo Holivud!
Foto: Profimedia

Frenk Sinatra nikad nije bio preterano veran svojoj ženi Nensi, sa kojom je imao troje dece, ali nikad nije ni pomišljao da je ostavi zbog neke od svojih ljubavnica. Sve dok se nije pojavila ljubav njegovog života, ženska verzija njega, prelepa Ava Gardner.

Ava i Sinatra upoznali su se kad je ona imala samo 18 godina i tek je počinjala svoju karijeru. Tada je bila sa Mikijem Runijem, a iako je Sinatra već tad pomislio da je jedna od najlepših žena koje je ikad video, ipak je bila premlada za njega pa nije ni pomišljao da bi njih dvoje ikada mogli da budu zajedno.

Ovakvu strast samo je smrt mogla da rastavi: Ceo svet i dalje pamti najlepšu ljubavnu priču!

Ali, skoro šest godina kasnije, ponovo su se sreli na jednoj zabavi.

"Znala sam da je oženjen i zaista, oženjeni muškarci se nisu dobro kotirali na mojoj lestvici, ali bio je zgodan, šarmantan i očigledno očaran mnome", kasnije je rekla. Te večeri otišli su i na piće i kasnije završili u njegovoj sobi.

Kruže priče da, iako s drugim muškarcima nije oklevala, Ava Gardner te večeri nije popustila pred Frenkom Sinatrom. Odvezao ju je kući, a njihova romansa tek je počinjala.

Prošlo je nekoliko meseci dok se opet nisu videli, ali njihova međusobna očaranost nije nestala.

Šta je Džeki Kenedi uradila rođenoj sestri: Žena kojoj je bogatstvo donelo nesreću (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Oboje smo bili ljubomorni, impulsivni. Kad izgubim živce, gotovo je. Takav je i on", rekla je o njihovoj vezi Ava.

Glumica mu na početku nije verovala da će zbog nje ostaviti ženu, ali on je to zaista učinio. Navodno ju je doveo pred Nensi kako bi se sama uverila da je zaista tražio razvod braka. Obožavali su zabave, alkohol, cigarete i muziku. Mrzeli su samoću, obožavali seks i oboje su se nenormalno plašili smrti. Bili su potpuno isti. Venčali su se 1951. godine, njoj je bilo 28 godina, a njemu 35.

Iako je bila luda za Frenkom, znalo se da ga Ava vara. Pogotovo kad bi zbog posla morala da putuje.

"Ava je mrzela samoću, nije mogla da bude sama. Stalno je tražila nekog da joj pravi društvo", ispričao je jedan od članova filmskog seta koji je radio s njom. Navodno je bila s rediteljima, ali i tehničarima i ostalim članovima seta. Bilo joj je bitno samo da ne ostane sama.

Frenk je stalno bio u strahu da će je izgubiti, smetali su mu muškarci s kojima je bila pre njega i stalno se plašio muškaraca s kojima je radila.

Kako je milijarder spasao siroticu iz Sibira: Ovo je stvarna ruska bajka! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bacali su stvari jedno drugom kroz prozor, vrištali jedno na drugo, sve zbog ljubomore", ispričali su kasnije njihovi poznanici. Međutim, sličan je bio i on. Njegovi prijatelji tvrdili su da nije mogao da zaspi ako nije imao ženu pored sebe u krevetu.

Ali, to nije bio razlog njihovog raskida, već njihove karijere. Ava je bila na vrhuncu slave, dok je Sinatra postajao još posesivniji i još ljubomorniji. Ipak, njihovi poznanici tvrde da je on bio taj koji je više ulagao u njihovu vezu.

"Ona je bila sebična, gledala je samo sebe, a on je mnogo ulagao u taj brak", tvrde. Ava je bila ta koja je odlučila da je vreme za razvod. Navodno je rekla prijateljicama da više ne može seksualno da je zadovolji. On je bio očajan, pokušao je da preseče vene da bi je vratio, ali ona nije reagovala. Nije ga čak ni posetila u bolnici.

Ipak, nakon razvoda 1957. godine rekla je: "Nikad nisam bila srećnija nego u braku s Frenkom. Da se ponovo udajem, udala bih se samo za njega. Da sam ga htela da ga delim s drugim ženama, bili bismo srećni", piše Daily Mail.

I nakon razvoda čuli su se redovno. Ava je umrla 1990. godine, a Frank osam godina kasnije. Njegova ćerka Tina kasnije je otkrila da on nikad nije preboleo Avinu smrt.

Ostavila muža zbog grčkog milionera: Mariji je pogrešan čovek uništio život! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs