Pepeljugina priča

KAKO JE MILIJARDER SPASAO SIROTICU IZ SIBIRA: Ovo je stvarna ruska bajka! (FOTO)

Ruska manekenka je u prvih 35 godina života proživela ono što malo ko proživi za celi život

Vip priča
16:06h Autor:
KAKO JE MILIJARDER SPASAO SIROTICU IZ SIBIRA: Ovo je stvarna ruska bajka! (FOTO)
Foto: Profimedia

U rodnom Sibiru gde je živela na rubu egsitencije sa svojim roditeljima, kada je imala 16 godina zaljubila se u znatno starijeg muškarca koji je njenu fascinaciju njime iskoristio pa je završila prodavajući drogu po noćnim klubovima. Posle nekog vremena uhapšena je ali je pristala da radi sa organima vlasti kako bi se taj lanac razbio i kako bi se uspela osloboditi optužbi za tako težak prekršaj.

Najbajkovitije venčanje svih vremena: Ni 61 godinu kasnije mu nema ravnog! (FOTO, VIDEO)

Čak i kada je glavni diler otkriven, ova lepotica je ipak završila na optuženičkoj klupi i nemogućnosti da bude zaštićen svedok. Zakon koji je to omogućavao pokušavao je da sruši KGB agent i ruski milijarder Aleksandar Lebedev. U strahu, otac ove lepotice javio se Lebedevu, moleći ga za pomoć.

ELena je bila osuđena na 6 godina zatvora. On je uspeo da se izbori da Elenu puste na uslovnu slobodu i u međuvremenu se u nju zaljubio. Nedugo nakon toga, Elena i Aleksandar postali su par.

Bosanka se udala za 32 godine starijeg bogataša: Godine i izgled mi nisu bitne! (FOTO)

"On je moj spasitelj, moj anđeo čuvar”, ume da kaže Elena o svom životnom partneru koji je stariji od nje 27 godina.

Elena je ubrzo počela da se bavi modelingom, slikala se za magazin Plejboj, hodala na revijama renomiranih modnih dizajnera. Kada je napunila 24 godine odlučila je da se potpuno posveti svojoj deci. Skladan brak pun ljubavi i njena posvećenost mužu i deci, nije je sprečila da nastavi da voli modu i da se bavi filantropskim radom.

Ona je jedna od onih žena koja zna odakle potiče i jednaku dozu skromnosti želi da prenese na svoju decu.

Elena je uspela da završi studije, i to moskovskom fakultetu. Želja joj je da postanje muževljeva desna ruka.

“Nismo tipičan par, ne volimo jahte i klubove. Volimo da putujemo i pamtim putovanje u Mongoliju od pre par godina, kada smo spavali u šatorima i prali odeću u reci. Ali, volim kupovati!”, iskrena je ova prekrasna Ruskinja. “Obožavam mlade dizajnere.”

Iako trenutno uživa u svom londonskom domu, kaže kako joj je srce i dalje u Moskvi gde su ona i Saša vodili jednostavan život. “Najviše smo voleli bušiti rupe u reci i loviti ribu!”, prisetila se Elena života u domovini.

Elena je u poslednjih nekoliko godina modna ikona stila, njenim odevnim kombinacijama se divi celi svet, a malo ko je u mogućnosti da je iskopira, s obzirom na to da nosi odeću i nakit koje potpisuju najpozntiji dizajneri.

5 prelepih trendova za letnje venčanje! (FOTO)

Njen stil je elegantan, često je možemo videti u svečanim prilikama u raskošnim haljinama, preferira prirodne tonove, a što se tiče šminke i frizure, Elena preferira prirodan izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs