Lepotica i milioner

Bosanka se udala za 32 godine starijeg bogataša: Godine i izgled mi nisu bitne! (FOTO)

Srećni par je za svadbu izdvojio čak milion dolara
Zanimljivosti
13:50h Autor:
Bosanka se udala za 32 godine starijeg bogataša: Godine i izgled mi nisu bitne! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Nadi Hasandedic

Nadi Hasandedić (39), poreklom iz Bosne i Hercegovine, udala se 13. maja u Sidneju za 32 godine starijeg multimilionera Nevila Krajtona (Neville Crichton). Venčanje devojke bosanskih korena i uspešnog biznismena najavljeno je kao događaj godine u Australiji, jer je u svadbu, o kojoj su pisali i najveći svetski mediji, uloženo čak milion dolara!

Nakon glamuroznog venčanja u Sidneju mladenci su trebali da krenu na medeni mesec po Evropi, ali još su u Australiji, kako je u intervjuu za "Dnevni avaz" potvrdila Nadi, koja se sada preziva Krajton.

"Rođena sam u Australiji, u koju je moj otac Mugdim otišao još 50-ih, i ovde je živeo dugo godina pre nego što se vratio u Mostar, gde je upoznao moju majku Senadu. Nakon venčanja zajedno su se vratili u Australiju, a tu smo se rodile moja starija sestra i ja, dok je najmlađa rođena u Mostaru 1982. godine. Imam i dva polubrata iz tatinog prvog braka i oni su u Australiji," govori Nadi Krajton na bosanskom jeziku koji, kaže, nije zaboravila.

Otkrivajući nam svoju životu priču, kaže da su se njeni roditelji nakon rata vratili u Mostar, ali da su ubrzo potom saznali i da njen otac ima rak.

Udala se za bogataša da bi ga iskoristila: Priredio joj šok života kad je umro! (VIDEO)

<\/div>

"Umro je samo nekoliko meseci posle, ali majka je odlučila da se vrati u Mostar, gde i danas živi," ističe Nadi.

Grad na Neretvi i sama često posećuje, pretprošle godine je bila i sa sadašnjim suprugom.

"Imamo vikendicu na Buni, dok majka živi u svojoj kući u Mostaru. Pokušavam da dođem svake godine, da se vidim s familijom i prijateljima. Nevil, međutim, svake godine ide na Formulu 1 u Monaku. Tako da je njegovo leto dole, a moje uvek u Mostaru ili na Jadranu. Sada smo se dogovorili da pola vremena provedemo u Monaku, pola u BiH," ističe Nadi.

Privatne obaveze su ih za sada zadržale u Australiji te još nisu krenuli na medeni mesec, ali uskoro će ponovo posetiti Mostar.

"Doći ćemo da se vidimo s familijom, koja nije mogla doći na venčanje, svi jedva čekaju," kaže Nadi.

Zbog razlike u godinama, za mnoge je ovaj brak teško shvatljiv, ali ne i za našu sagovornicu.

<\/div>

"Nevil voli moju realnost i što imam, kako kaže, starinsku dušu koja je taman prema njegovoj, jer je on mladog duha i pogleda na život, tako da se nađemo negde na pola. Moj suprug voli brz život, voli da radi, da se zabavlja, a ja sam suprotno od njega, više na zemlji. Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislila da će se između nas desiti nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, desilo se, jer shvatila sam da su njegov izgled i godine nebitni," poručuje mlada od milion dolara, kako su je neki nazvali.

Njen suprug obogatio se uvozom automobila, od čega je zaradio 400 miliona dolara. Nedavno je prodao i luksuznu kuću vrednu 60 miliona dolara te je kupio vilu vrednu 33 miliona dolara, u kojoj će živeti sa suprugom.

"Venčanje je bilo bajkovito, nije moglo biti lepše, veoma romantično i, što je najvažnije, svi gosti su bili zadovoljni. Sjajnu atmosferu napravio je bend iz Monaka "Gipsy Queens". Istina, nismo slušali bosansku muziku, ali meni lično je najdraži Halid Bešlić i najviše volim "Miljacku"," kaže Nadi, koja je na venčanju nosila venčanicu "Ersa atelier" sestara iz Rumunije, sa koje je, na veliko čudo kreatorki, skidala dijamante, jer nije htela da ih bude previše.

Njemu 76, njoj 38: Slavni glumac u braku nikad srećniji! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs