Uverite se sami

I muškarci imaju dušu: Ove tri stvari ne znate o njima!

Njima je mnogo teže da podnesu raskid nego nama, jer mi iza sebe imamo naše pričljive žene
Ljubav i zavođenje
20:10h Autor:
I muškarci imaju dušu: Ove tri stvari ne znate o njima!
Foto: Shutterstock

Da su muškarci sa Marsa a, žene sa Venere, su stvari koje je davnih dana zaključio Džon Grej, i to se nikada neće promeniti. Jednostavno smo drugačije napravljeni, što znači da se često ne slažemo oko nekih jako važnih stvari.

Iako mnoge žene misle loše o muškarcima (poučene iskustvom), imaju oni i dobrih strana. Samo ih treba znati pronaći.

Saznajte da li će vas prevariti: Jedan jedini podatak otkriva kako!

Osjetljivi su

Svaka žena koja je ikad bila u vezi sa "lošim momkom" na ovo će se samo slatko nasmejati, ali istina je da su muškarci stvarno osetljiva bića. Uz to, puno teže im padaju raskidi nego nama ženama. Istina, mi ćemo plakati, mrziti muški rod i dramiti preko svih granica, ali muškarcima je zapravo puno teže nego nama, jer nisu dizajnirani da se nose sa osećanjima poput žena. Žene su naviknute na promene raspoloženja i emotivna razdoblja, dok će se muškarac tokom raskida često potpuno izgubiti. Osim što se ne znaju nositi sa osećanjiima, muškarci će teže preboleti raskid i zbog toga što nemaju sa kim da pričaju o tome. Dok žene imaju na raspolaganju vojsku prijateljica koje su spremne da slušaju sve sitne detalje raskida, muškarci imaju jednog ili dva prijatelja koji uopšte nisu raspoloženi za priču o osećanjima.

Ni stas, ni glas: Pravi muškarci u ženama traže ovih 7 kvaliteta!

Nisu toliko opsednuti izgledom

Jasno, okrenutće se za lepom devojkom, ali okrenuće se za celinom, a ne detaljima. Mi ćemo na devojci primetiti odevnu kombinaciju, stanje kose, boju ruža za usne, skenirati je od glave do pete - muškarci samo vide devojku koja im je privlačna. Iako su vizuelni tipovi, ne bave se detaljima kao što to rade žene, pa gledaju globalnu sliku, što znači da neće davati važnost sitnicama. Ovo je jako dobra informacija za sve devojke koje se trude satima da izvuku dve iste crte ajlajnerom za oči - većina muškaraca neće primetiti razliku.

Zavodnica iz senke: Čime se žene služe da bi osvojile pravog muškarca!

Osluškuju naše signale

Dok će mnoge žene misliti da je najbolje glumiti nezainteresovanost, muškarci više vole žene koje daju nekakve signale. Ako misle da smo u potpunosti nezainteresovane, shvatiće to kao poruku da krenu tražiti dalje i odustati. Žena mora barem malo pokazati da ju zanima muškarac koji joj se sviđa, inače bi mogla ostati bez njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs