Neočekivano

Zavodnica iz senke: Čime se žene služe da bi osvojile pravog muškarca!

Pravi muškarac ne traži samo lepu lutkicu, već ga zanimaju i dublje, smislenije stvari
Ljubav i zavođenje
21:44h Autor:
Zavodnica iz senke: Čime se žene služe da bi osvojile pravog muškarca!
Foto: Thinkstock

Da je nošenje izazovnog donjeg veša navika koja pali muškarce i nije neka novost, ali žene imaju i neke druge neočekivane navike kojima će da privuku "pravog". Pravi muškarac ne traži, naime, samo lepu "lutkicu", već inteligentnu, samouverenu i zabavnu ženu s kojom može da ostvari kvalitetniju vezu.

1. Kada žena uživa u hrani

Pravi muškarac voli pogled na ženu koja uživa u hamburgeru, krompirićima i drugim "masnim" zalogajima. Pogotovo ako to čini bez izvinjavanja i zadrške, a pritom ne brine da li će da se uprlja. S druge strane, on ne voli kada je žena na dijeti, ne jede veliki broj namirnica i ne uživa u svom obroku.

Najjače žensko oružje: 5 stvari koje muškarci uvek primete tokom seksa!

2. Kada žena zna da citira omiljeni film/knjigu/predstavu

Muškarce privlače inteligentne žene, ali ima nešto posebno privlačno u ženi koja zna da u svakodnevni razgovor ubaci omiljeni citat iz filma, knjige, pozorišne predstave ili sličnog oblika pop kulture.

Ovakve žene muškarci češće varaju: Iznenadićete se!

3. Kada žena odgovara na pitanja sa "Može, zašto da ne?"

Žena koja ima avanturistički duh i voljna je da isproba većinu stvari barem jednom u životu je ultimativna muška fantazija. Pritom se ne misli samo na žene koje su voljne da eksperimentišu u krevetu, već i one koje to čine u svakodnevnim životu s novim ukusima, iskustvima i aktivnostima.

4. Kada žena na društvenim mrežama ne objavljuje samo selfije

Pravog muškarca privući će žena koja je zainteresovana za više stvari, a ne samo za objavljivanje svojih portreta. Privući će ga ona koja je fotografisala atraktivnu zgradu, ukusan obrok, čudan oblak na nebu i druge zanimljivosti.

Ubijaju muškost, prave od njih slabiće: 5 pogubnih navika žena!

5. Kada je žena toliko koncentrisana da će ignorisati sve oko sebe

Muškarce privlači žene koje mogu da se toliko skoncentrišu na neku aktivnost, da će zaboraviti sve oko sebe. Bez obzira da li se radi o brizi za dete, pisanju poslovnog izveštaja ili kuvanju makarona, muškarac voli kada je žena usredsređena, a pogotovo kada je njena pažnja usmerena na njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs