Stidljivi

Muškarci progovorili: Ovih 7 stvari ne smeju da predlože ženama u seksu!

Kada žele da pitaju za oralni seks, osećaju se kao da za nešto mole, pa odustaju, dok oni koji vole da se maze nakon intimnog odnosa to i ne spominju, jer misle da će tako biti veći muškarci
Škola sexa
00:40h Autor:
Muškarci progovorili: Ovih 7 stvari ne smeju da predlože ženama u seksu!
Foto: Thinkstock

Iako žene važe za sramežljive i one koje se plaše da iskažu svoje seksualne fantazije, ipak u tome nisu same.

Muškarci su i te kako stidljivi, a naročito kada treba da kažu ženi koju maštariju vezanu za seks bi voleli sa njom da probaju.

Kroz anketu koju je sproveo portal Women's Health, izdvojilo se 7 najčešćih muških fantazija koje se plaše da kažu ženama:

Kako da uvučete muškarca u vrtlog strasti i onda kada nije raspoložen, saznajte OVDE.

"Volim da se mazim nakon seksa, ali ne želim to da kažem devojci. Nije to nešto što želite da kažete danas kada su muškarci ti za koje se smatra da ne vole da se maze" - odlučan je 29-godišnji Sem.

"Grupni seks je nešto što bi bilo odlično iskustvo. Ipak, nikada nisam bio sa nekom devojkom kojoj bi to mogao da predložim" - iskren je 24-godišnji Danijel.

"Voleo bih da jednostavno mogu da pitam za oralni seks, bez onog groznog osećaja kao da tražim da me usluže" - kaže 26-godišnji Andrej.

"Preuzmi kontrolu! To uvek moram pažljivo da sročim kako bi se pravilno shvatilo" - priznaje 27-godišnji Den.

"Uvek sam želeo da zavežem devojku, ali ne usuđujem se da je pitam da li bi ona to želela. Gledam kriminalističke serije, znam kako to može da pođe po zlu" - kaže otvoreno 21-godišnji Bil.

OVDE pročitajte koje su to tri stvari na muškarcima koje su ženama potpuno neodoljive i seksi!

"Volim "prljavi razgovor" sa devojkom, ali bojim se da je to pitam da me ne bi pogrešno shvatila" - očajan je 26-godišnji Tomi.

"Želim da žena bude agresivnija i kreativnija i da preuzme kontrolu. Znate koliko teško može biti reći ženi da želite od nje da bude spontanija" - pita se 29-godišnji Zejden.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs