Igrajte se

Seks u bazenu: Četiri vruće poze koje će vas raspametiti!

Leto je vreme za nove seksualne aktivnosti u bazenu. Iskoristite svaki momenat vrućih letnjih večeri i igrajte se
Škola sexa
14:28h Autor:
Seks u bazenu: Četiri vruće poze koje će vas raspametiti!
Foto: Shutterstok

Ovo je sezona za seks u bazenu ( jer svi znamo da je seks na plaži dobar samo u obliku koktela)! Osećaj adrenalina zbog mogućnosti da ćete biti uhvaćeni, blizina golog tela i osećaja bestežinskog stanja, svakako čine ideju seksa u vodi vrlo privlačnom, a mi vam predstavljamo poze koje su najadekvatnije za ovakvu avanturu, piše cosmopolitan.rs

Na "šlauf" dušeku

Neka vaš partner sedne na površinu rupe "šlauf" dušeka, tako da njegove noge vise preko ivice. Sedite u njegovo krilo i okrenite se prema njemu, zatim se spustite na njegov penis, a rukama se pridržavajte za njegova ramena. Dok je u vama, lagno se ljuljajte napred – nazad. Uzburkana voda pod vama dodirivaće njegove testise i vaš klitoris, što će dodatno povećati užitak.

Nije sve u tehnici i veličini: Tri najvažnija uslova za dobar seks!

Na splavu ili vodenom dušeku

Stomakom legnite na ivicu dušeka, ali tako da vam zadnjica i noge vise sa njega. On neka vas uhvati za butine i uđe u vas otpozadi.

Savet – za ovu pozu ne morate skidati bikini, samo ga malo pomerite u stranu.

Đakuzi zagrljaj

Klasični đakuzi položaj u kojem vi imate potpunu kontrolu. On sedne na ivicu đakuzija, a vi na njega – pa dalje sami određujete ritam i žestinu seksa.

Totalno drugačiji od dama: Kako muškarci biraju ženu za seks?

Plutanje na vodi

Lezite uz ivicu bazena, a on neka bude okrenut prem vama. Neka vam rukama podigne noge i povuče vas ka sebi. Za dodatnu potporu (ili ako se on jače zanese) rukama se pridržavajte za ivicu bazena.

Uživajte i pripazie na posmatrače!

Smeh do suza: Kakav seks imaju roditelji male dece?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs