Teška odluka

Zbog muža morala da se odrekne karijere: Važna lekcija i poruka za sve žene!

To je trajalo oko šest meseci, kada je Korin uvidela da je njen brak počeo da puca i da se udaljila od muža
Ljubav i zavođenje
16:20h Autor:
Zbog muža morala da se odrekne karijere: Važna lekcija i poruka za sve žene!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Korin Miler imala je dobro plaćen posao konsultanta, radno vreme od 9 do 5 i dodatne bonuse, a pored karijere, ona je i supruga Krisa Milera i majka dečaka Majlsa.

Međutim, Korin je želela da napreduje u poslu, a to je zahtevalo dodatno angažovanje.

"Radila sam i posle radnog vremena, vikendom, kad god sam stigla, tako da više nisam ni imala slobodnog vremena. Oduvek sam bila veselog duha, ali kako sam imala sve više obaveza, postajalo mi je sve teže da takva i ostanem", otkriva Korin za Women's Health.

Pošto joj je posao oduzimao skoro sve vreme, više nije mogla da odvoji privatni život od profesionalnog, jer je radila i kod kuće, što se odrazilo na njen brak.

Žena progovorila o tabu temi - Seks sa šefom i važna lekcija koju sam naučila!

"Bila sam očajna, promenljivog raspoloženja, suprug nije mogao da me prepozna. Trudio se da me razume, ali vremenom se i njemu smučilo moje stalno zvocanje i ljutnja za svaku sitnicu", iskrena je Korin.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Svaki dan je bila iscrpljena i konstantno se svađala sa Krisom. To je trajalo oko šest meseci, kada je Korin uvidela da je njen brak počeo da puca i da se udaljila od muža. Tada je prelomila:

"Rekla sam sebi da ne mogu više. Sastavila sam najgori scenario što se tiče novca i ustanovila da nećemo previše izgubiti ako prestanem da radim. I tako sam dala otkaz. Ostavila sam posao koji sam obožavala jer mi je razarao porodicu", kaže ona.

Istog trenutka, odnos između Milerovih vratio se na staro, a Korin tvrdi da je sada čak i bolji. Danas, ona na drugačiji način vidi svoj brak.

Ostavila muža na godinu dana - Evo šta je otkrila i poručila svim ženama!

"Sada osećam podršku supruga za koju ranije nisam znala ni da postoji. Kris mi stalno ponavlja da ne treba da budem pod stresom zbog toga što ne unosim novac u kuću, već da uradim ono što zaista želim".

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Iako je danas presrećna zbog svoje odluke, Korin je i dalje šokirana spoznajom koliko je njena karijera uticala na bračni život.

"Sasvim je normalno da ljudi imaju poteškoća da odvoje privatni i profesionalni život. Ako je neko zadovoljan svojim poslom, to može da popravi emotivnu vezu, ali u suprotnom može doći do trajnog razaranja", ističe psiholog i stručnjak za veze Džesika Hidžens.

Najgori muževi prema horoskopu - Tirani, džangrizala, cepidlake!

"Najbolja stvar koju sam ikada uradila što se tiče braka sa Krisom jeste ovaj otkaz. Znam da će, šta god da odlučim, on biti na mojoj strani", rekla je Korin i posavetovala sve žene da ne dozvole da izgube sve u životu zbog karijere, jer će biti jako nesrećne ako im na kraju od svega ostane samo posao.

Bolje pronađite zaposlenje koje vam neće oduzeti baš sve vreme vašeg života.

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs