Iskrena priča

Žena progovorila o tabu temi: Seks sa šefom i važna lekcija koju sam naučila!

Danas, Džastin je i dalje njen šef, a ponekad je teško raditi zajedno zbog prošlosti. Ona ga više ne poštuje mnogo kao osobu, ali nema ni potrebu da napusti posao zbog njega
Ljubav i zavođenje
19:58h Autor:
Žena progovorila o tabu temi: Seks sa šefom i važna lekcija koju sam naučila!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Seks sa nadređenim u firmi nije retka pojava, ali je još uvek i svuda tabu tema. Naročito ako je u pitanju zauzet muškarac.

Zato je jedna žena odlučila da progovori o svom iskustvu veze sa šefom i otkrila važne lekcije koje je naučila iz cele priče - prenosi Women's Health.

"Imala sam 23 godine kada sam se zaposlila u firmi za marketing i prodaju. U to vreme raskinula sam dugogodišnju vezu i već dugo nisam izašla sa nekim momkom", zašpočinje svoju priču žena koja je želela da ostane anonimna.

Prvog dana kada je došla na novi posao, prvi put je srela uživo svog neposrednog rukovodioca - sa njim je imala samo razgovor preko Skajpa.

12 godina u braku bez seksa - Osećala sam se nepoželjno, nije me primećivao!

"Imao je 27 godina, bio je visok i zgodan. Trebalo je da budem slepa da ne primetim koliko dobro izgleda", priseća se ona i dodaje da je odmah rekla sebi da zaboravi na sve to, jer je u pitanju njen šef. Ali, istog dana, on joj je saopštio da će nakon radnog vremena ići na večeru, taman da se bolje upoznaju, jer će svakodnevno sarađivati.

To joj se nije učinilo čudno, jer je očekivala da će zbog prirode posla svakako često ići na večere, koktele i putovanja.

Otišli su na večeru i razgovarali o poslu i o uobičajenim stvarima iz života. Onda je Džastin tiho predložio da naruče još jednu bocu vina.

"To je rekao toliko tiho i specifično, da sam odmah znala da predlaže nešto što je još uvek tabu tema. Nakon toga, provukao je kroz razgovor da ima devojku. Naravno da ima devojku kad ovako izgleda", pomislila je tada.Njihov odnos nastavio se prijateljski - tokom prvih nedelja na novom poslu, pričali su o prijateljima, svakodnevnim obavezama, svemu onome što prijatelji međusobno dele. Sve dok je firma nije poslala u Čikago, kao DŽastinovog asistenta za sklapanje posla.

"Kada sam ušla u kancelariju firme u Čikagu, zagrlio me je. Postala sam malo nervozna. Odmakla sam se i počela da sređujem svoj sto, a on je odjednom izgovorio: Raskinuo sam sa devojkom. Rekla sam da mi je žao i da znam koliko su raskidi teški i promenila temu", priseća se žena. Uveče su se spremali za sastanak sa klijentom, kako je i bilo planirano, ali je Džastin predložio da odu u restoran malo ranije.

Raskid je neizbežan - 4 znaka da vašoj vezi nema spasa!

"Nisam znala zašto želi da odemo ranije, ali sam iskreno želela da što duže budem u njegovom društvu. Otišli smo u restoran koji se nalazio na krovu, a u tom trenutku sunce je zalazilo. Konobarica je došla, a on je naručio koktel za oboje, iako je politika firme da se klijent sačeka, pa tek onda naručuje piće".

Džastin ju je pitao da li se čuje sa bivšim dečkom, a kada je čuo negativan odgovor, rekao je da je njegova devojka bila suviše staromodna i tradicionalna, a da njemu treba neko zabavniji i otvoreniji. Pričali su o vezama i osobina koje im prijaju kod suprotnog pola sve dok klijent nije stigao. Čim je poslovni sastanak završen, pozvao ju je u bluz-bar.

"Pomislila sam: Još jedna zajednička osobina, oboje volimo bluz! Uz piće smo se šalili, smejali, sedeli smo na istoj strani stola. Počeli smo da igramo, a on mi se suviše približio i rekao:

Možda nije prikladno što ti ovo kažem, ali želim da idem kući sa tobom.

Seks za pamćenje - 3 poze koje garantuju zajednički orgazam!

Zaboravila sam na poslovni odnos. Negde u podsvesti stajalo mi je da je to možda loša ideja, ali suviše smo privlačili jedno drugo. Odgovorila sam:

Da, neprikladno je, ali želim. I otišli smo u moju hotelsku sobu".

Kada su se probudili, Džastin je želeo da se mazimo, a ona se zapitala šta to rade. Uveče su imali još jedan sastanak, a Džastin se jedva suzdržavao pred klijentima. Nakon toga, otišli su kod njega kući.

"Kada smo se vratili u Njujork, imala sam vremena za razmišljanje. Znam, veza sa šefom zvuči jako loše, ali ta magnetna privlačnost je osećaj koji ne može da se uporedi ni sa čim drugim", priznaje žena. I u Njujorku nastavio je da je zove, ali jedno veče ga je odbila. Plašila se da će to sve pokvariti, ali i dalje su nastavili da uživaju u sastancima i seksu. Na poslu su se ponašali kao da se ništa ne događa, ali kada ga je ona jedno veče pozvala da izađu, on je hladno rekao:

"Ne mogu večeras, čeka me jedna devojka u hotelu".

"Bila sam besna zbog tolikog nepoštovanja koje je pokazao. Bila sam ljuta i na sebe, jer sam do tada već počela da gajim osećanja prema njemu."

Nije lako biti ljubavnica - 4 razloga zašto treba odmah da ga ostavite!

U jedinom kratkom razgovoru koji su nakon toga vodili, složili su se da je najbolje da se više ne viđaju. Nakon toga, saznalaje da je devojka iz hotela njegova nova zvanična devojka i shvatila je da mu je ona bila samo za zabavu. Zbog toga je bila jako povređena, ali vremenom, bol je iščezao.

Danas, Džastin je i dalje njen šef, a ponekad je teško raditi zajedno zbog prošlosti. Ona ga više ne poštuje mnogo kao osobu, ali nema ni potrebu da napusti posao zbog njega. Njihovi razgovori su kratki i strogo poslovni, a niko u firmi nikada nije saznao za njihovu vezu.

"Uprkos neslavnom kraju, mislim da bih, kada bih mogla da vratim vreme, sve isto uradila. Dobro smo se proveli zajedno, a što je najvažnije, to iskustvo me je pripremilo za buduće veze - u budućnosti verovatno neću biti toliko otvorena kada je reč o nadređenima", rekla je žena i dodala:

Rekao mi je da ga moje telo ne privlači i da je previše naborano: Evo šta je žena (59) zaključila!

"Ali, još uvek sam otvorena za ljubav na poslu. Neću to potpuno isključiti, jer nije nemoguće da se baš tu rodi prava ljubav", zaključila je žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs