Nikad nije kasno

KAKO JE RIČARD GIR SREO ŽENU SVOG ŽIVOTA U 65. GODINI Tri decenije mlađa supruga: Život s njim je prava bajka!

On je najskromniji, najsenzibilniji, najpažljiviji, najljubazniji, najzabavniji, najvelikodušniji čovek kojeg sam ikada srela, tvrdi Alehandra (38)

Ljubav i zavođenje
Autor:
KAKO JE RIČARD GIR SREO ŽENU SVOG ŽIVOTA U 65. GODINI Tri decenije mlađa supruga: Život s njim je prava bajka!
Foto: Profimedia

Ljubav se uglavnom povezuje sa mladošću. Ali, može se desiti i u kasnijem dobu, ako naletite na pravu osobu. Glumac Ričard Gir (72) je dokaz za to.

On je upoznao ženu svog svog života u 65. godini. Uprkos razlici u godinama, on i Alehandra Silva (38) su se pronašli, jer dele iste ideale i poglede na svet. Ništa nije moglo da stane na put njihovoj romansi i zasnivanju porodice.

Ričard Gir i Alehandra upoznali su se kad je ona bila mlada, a glumac iznajmio brod od njenog oca za snimanje filma. Prošlo je nekoliko godina dok par nije osetio međusobnu privlačnost i potrebu da uplove u romantičnu vezu.

Počeli su da se zabavljaju 2014. godine, a 2018. su odlučili da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav na diskretnom venčanju. Ričard Gir je u svojoj supruzi pronašao partnera koji ceni humanitarni rad - Alehandra radi u fondaciji koja se bori za iskorenjavanje siromaštva u Španiji.

"Ja sam najsrećniji čovek na svetu, a kako i da ne budem? Oženjen sam prelepom ženom, koja je i pametna, senzibilna, posvećena misiji pomaganja ljudima, koja je zabavna, strpljiva, zna da oprosti, koja divno kuva i sprema najlepše salate na svetu", rekao je glumac.

Alehandra Silva, Ričard Gir
foto: Profimedia

Alehandra je, sa druge strane, izjavila:

"Osećam se kao u pravoj bajci. Bez sumnje, osećam se kao najsrećnija žena na svetu. Šta je romantičnije od muškarca koji vam svakog dana piše pesme?"

Gir se na početku poznanstva udvarao Alehandri tako što joj je svakog dana slao cveće, sve dok nije pristala da izađe s njim. Kada su se venčali, počeo je da joj peva svakog dana...

Ni Alehandra nema ništa osim reči hvale za svog muža.

"On je najskromniji, najsenzibilniji, najpažljiviji, najljubazniji, najzabavniji, najvelikodušniji čovek kojeg sam ikada srela. Šta da kažem? Toliko sam zaljubljena! Kako biste se vi osećali da vas neko svakog jutra pita: Šta bi te danas učinilo srećnom? Nema dana da mi ne kaže koliko sam mu važna. Osećam se tako srećno".

I glumac i njegova više od 30 godina mlađa supruga prošli su kroz razvod pre nego što su se upoznali. Razlika u godinama im ne smeta, a podrška koju jedno drugom pružaju im je najvažnija u prevazilaženju svih prepreka.

Ričard Gir, Alehandra Silva
foto: Profimedia

"Ljubavne priče sa komplikovanim početkom, gde morate zajedno da prevaziđete prepreke, dodatno vas zbliže. Naravno da sam imala svoje sumnje. U početku, on je bio sigurniji u našu ljubav nego ja. Ali, sada osećam da smo suđeni jedno drugom", rekla je Alehandra.

Oboje imaju decu iz prethodnih brakova, a 2019. godine dobili su zajedničkog sina, kojem su dali ime Aleksandar. Godinu dana kasnije, 2020, objavili su rođenje drugog deteta. Trenutno žive zajedno na ranču u Njujorku, gde provode svaki trenutak u potpunoj privatnosti.

Iako je već u poznim godinama, Ričard Gir je dokaz da ljubav može da zakuca na vrata u bilo kojem trenutku.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs