KAKO JE MOGUĆE?

15 GODINA BIO UBEĐEN DA JE U VEZI SA SLAVNOM MANEKENKOM, A ONDA SAZNAO GORKU ISTINU: Neverovatno šta mu je ONA uradila!

Bizarna ljubavna priča stiže iz Italije

Ljubav i zavođenje
Autor:
15 GODINA BIO UBEĐEN DA JE U VEZI SA SLAVNOM MANEKENKOM, A ONDA SAZNAO GORKU ISTINU: Neverovatno šta mu je ONA uradila!
Foto: Profimedia

Bivši odbojkaški reprezentativac Italije Roberto Kazaniga (42) je 15 godina verovao da je u vezi sa slavnom brazilskom manekenkom Alesandrom Ambrozio, koju zapravo nikada nije video uživo.

Naime, Kazaniga je sreo izvesnu Maju koja mu je poslala fotografiju bivšeg Viktorijinog anđela, tvrdeći da je to ona. Upoznavanju sa Majom "kumovala" je njihova zajednička prijateljica Manuela, koja je kako se ispostavilo kasnije bila glavni protagonista ove prevare.

Naivni Kazaniga je poverovao Maji da je ona Alesandra i zaljubio se do ušiju. Dopisivali su se putem interneta i razgovarali telefonom, ali nikada se nisu upoznali uživo, prenosi news.tube-24.com.

Alesandra Ambrozio
foto: Profimedia

Da stvar bude gora, za tih 15 godina potrošio je na nju oko 700.000 evra zbog čega je upao u dugove. U skupocene poklone koje joj je slao spada i automobil Alfa Romeo Mito.

Nije mu bilo ni na kraj pameti da ustvari žrtva prevare. Nije mu čak bilo ni sumnjivo što Maja izbegava susrete uživo, pravdajući se da je teško bolesna.

Upravo je na tu "bolest" izvukla od njega 1000.000 evra tokom godina, a on je i dalje uporno verovao da je srećno zaljubljen i da će jednog dana, za pet, deset ili 15 godina valjda, i upoznati svoju devojku.

Na nagovor kolege da dublje istraži priču, Kazaniga se konačno obratio policiji, i tako otkrio da je žrtva paklene i dobro isplanirane prevare u kojoj su učestvovale 3 osobe.

Ispostavilo se da ga je prevarila žena Valerija sa Sardinije koja je uzimala od njega novac za navodno lečenje, a on je verovao da je to njegova devojka. Istraga je pokazala da je na njen račun godinama stizao novac za lečenje nepostojećeg srčanog oboljenja.

Svoju priču sportista je ispričao u emisiji ‘Le Iene‘, sa suzama u očima otkrio kako je nagomilao dugove.

Imam toliko dugova, nije se lako probuditi iz kome - rekao je Kazaniga grcajući u suzama.

- Jednog dana sam ga pronašao kako plače u sobi, u mraku. Pitao sam ga šta se dogodilo, a on mi je rekao da se zaljubio u ženu koja je na intenzivnoj nezi zbog operacije srca i da je ne može posetiti jer bi je to naljutilo - ispričao je njegov brat Danilo.

Otprilike u to vreme kada se ta priča dogodila Alesandra Ambrozio je bila u vezi sa američkim biznismenom sa kojim ima dvoje dece.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs