šok ispovest

MOJ MUŽ JE PRE MENE SPAVAO SA 126 ŽENA! SREĆNA SAM ŠTO IMA TOLIKO ISKUSTVA: Nakon prve noći nikada više nisam otišla!



Ispovest 22-godišnje Britanke da je svesno ušla u vezu sa ozloglašenim ženskarošem, zaprepastila je svet

Ljubav i zavođenje
Autor:
MOJ MUŽ JE PRE MENE SPAVAO SA 126 ŽENA! SREĆNA SAM ŠTO IMA TOLIKO ISKUSTVA: Nakon prve noći nikada više nisam otišla!
Foto: PritnscreenInstagram/courtneyhargreaves98

Kozmetičarka Kortni Hargrivs (22) je pre braka sa Eliotom (23) spavala sa samo četiri muškarca, a on je pre nego što se „smirio“, imao seks sa čak 126 partnerki.

Ono što je dodatno zbunjujće jeste što Kortni ne veruje da je njegova brojka žena sa kojima je spavao ustvari prednost.

- Odlično je što on ima toliko iskustva, jer to znači da sa njim u krevetu nikad nije dosadno. Divljeg muškarca uvek možete da smirite, a sa njim dobijate mnogo toga-rekla je Kortni za The Sun.

Eliot je od svoje 18. godine bio sa raznim devojkama i priznao je da je spavao sa 126 žena.

Ovaj par se upoznao 2017. godine u jednom noćnom klubu, a prošče godine stali su na ludi kamen i dobili dvoje male dece.

"Ugurao se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je retko kući išao sam i da je spavao s gomilom žena. Nisam bila zainteresovana za nekog takvog i rekla sam mu da se makne. Nisam htela da budem samo još jedna recka na njegovom krevetu. Ali sreli smo se opet tri meseca kasnije. Počeli smo da pričamo i nije ništa pokušavao. Ponudio mi je da me odveze kući, a pristala sam da odem kod njega i na kafu. Jasno sam mu dala do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni veći deo noći i pričali, a sve je završilo seksom. Bio je vrlo samouveren u krevetu. Sledećeg jutra njegov telefon je divljao od poruka koje su mu slali prijatelji da ga pitaju kako je prošlo njegovo najnovije osvajanje. Želeli su da mi da ocenu od 1 do 10", ispričala je.

Mislila je da će odmah tražiti da ona ode, ali pitao ju je da li hoće da ostane na doručku.

"Otvorio mi se i priznao da je retko kada sam išao kući otkad je napunio 18 godina. Cenila sam njegovu iskrenost i priznala mu da sam ja jako neiskusna u poređenju sa njim. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interesovanje za mene kada shvati da nemam sve 'potrebne veštine', ali to ga uopšte nije brinulo. Momci su pre govorili stvari zbog kojih sam se osećala nesigurno zbog svog neiskustva, ali Eliot nije bio takav i odmah smo postali par. Nakon te prve noći, zapravo više nikad nisam otišla", prisetila se.

"On zna mnogo o seksu i s njim je u krevetu svaki put avantura. Zna kako da zadovolji ženu, a to moji bivši momci nisu znali. Zbog njega se osećam predivno i ne očekuje da za njega visim s lustera ili nekakve druge ludorije", kaže Kortni.

Šest meseci nakon što su započeli romansu, Kortni je zatrudnela, a Eliot ju je zaprosio mesec dana pre nego što se sin rodio.

Pre deset meseci dobili su i ćerkicu.

"Danas sam ja ona ta koja ima koristi zbog Eliotovih divljih dana. Isto tako znam da je on sada tako divan muž i otac zato jer je sve to 'izbacio iz svog sistema'. Mi i dalje imamo seks barem tri puta nedeljno, a Eliot me i izvodi tako da se ponekad još osećamo kao momak i devojka", zaključila je.

Eliot je otkrio kako ga je Kortni osvojila.

"Dok nisam upoznao Kortni jedino što me zanimalo su bili izlasci i žene. No Kortni je bila nešto sasvim drugačije, zrela, osećajna i spremna oprostiti. Ona je savršena žena za mene i radije bih proveo ostatak života s njom i decom nego se vratio svojim starim navikama", dodao je za kraj Eliot.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs