saznajte više

VOLE PRIRODAN UGLED, ENERGIJU KOJOM ZRAČIŠ: Šta svaki horoskopski znak prvo primeti na sastanku?

Astrolog Vukašin Stošić otkriva koji znak prvo primeti osmeh, koji crte lica, a ima i onih koji skeniraju od glave do pete.

Ljubav
09:12h Autor:
VOLE PRIRODAN UGLED, ENERGIJU KOJOM ZRAČIŠ: Šta svaki horoskopski znak prvo primeti na sastanku?
Foto: Shutterstock

Ovan

Prvo što primeti biće tvoja građa, konstitucija, oblik tela. Veliki plus je ukoliko si sportski tip, još uz to crvenokosa ili smeđokosa sa neodoljivim osmehom. Privlači ga i kada žena zrači stavom i samopouzdanjem.

Bik

Bikovi prvo primete obline, oči i senzualne usne. Vole prirodni izgled, izražajne grudi, lep i autentičan parfem, kao i hedoniste u duši.

Blizanci

Prvo što će primetiti je tvoj osmeh, mladolikost i energija kojom zračiš. Vrcavost i rečitost uz krupne oči, duge noge i bogat vokabular – kupuje svakog Blizanca.

Rak

Oni takođe prvo primete grudi, oči i nežne crte lica. Vole prirodne devojke koje ne preteruju sa šminkom.

Lav

Vole sređene, našminkane, doterane devojke koje žive glamur, sve uz osmeh i harizmu. Vole kad devojka zrači samopouzdanjem.

Devica

Prirodni izgled, bez šminke, pedantnost, urednost, kao i izražajne crte lica privlače Device. Oni su fanovi prirodne lepote, zdrave ishrane, skladne građe, treninga. Nijedan detalj im ne promiče, pa umeju da budu iritantni kad krenu s kritikama.

Vaga

Oni su vizuelni, gledaju sve, počev od kose, očiju, usana, građe tela. Kod njih je bitna elokvencija, maniri I damsko držanje.

Škorpija

Lude su za devojkama koje zrače harizmom, krupnim izražajnim očima, prirodnim oblinama i inteligencijom. Vole devojke koje umeju da budu drske i suprostave mu se, kao i da budu iskrene i verne.

Strelac

Prvo što primete su definitivno osmeh, vrcava energija, kao i građa, sa naglaskom na noge. Oni vole devojke koje zrače avanturističkim duhom.

Jarac

Privlače ih poslovne, ambiciozne i ostvarene žene, kao i takav kod oblačenja. Prvo će primetiti vaše izražajne crte lica, a skeniraće vas od glave do pete.

Vodolija

Oni vole lude, neobične, drugačije devojke. Nasmejana devojka iz komšiluka je skroz njegov fazon. Preferira plavuše i smeđe. Prvo će primetiti oči i figuru. Voli devojke koje su po nečemu specifične, autentične, ali i tolerantne.

Ribe

Prvo će primetiti vaše crte lica sa naglaskom na oči i nos. Uz to, šake, nalakirane nokte, misterioznost, kao i vaspitanje. Preferiraju kulturne i nenametljive devojke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs