ASTRO PROGNOZA

NAJPRECIZNIJA ASTRO PROGNOZA ZA 2022. GODINU: Čuveni ruski astrolog Tamara Globa otkriva kakva nas budućnost čeka!

Za mnoge znakove naredna godina će biti godina uspeha, sreće i radosti

Zanimljivosti
NAJPRECIZNIJA ASTRO PROGNOZA ZA 2022. GODINU: Čuveni ruski astrolog Tamara Globa otkriva kakva nas budućnost čeka!
Foto: Shuterstock

Čuveni ruski astrolog Tamara Globa otrkiva kakva će biti naredna godina, šta nam donosi na polju ljubavi, karijere i zdravlja.

Hajde da zavirimo u budućnost. Evo šta očekuje svaki znak ponaosob:

Ovan

Rođeni u ovom znaku u prva tri meseca 2022. godine osetiće mali, ali značajan rast i napredak. U početku ćete morati da se suočite i sa određenim problemima, ali će oni brzo ostati iza nas. Trudite se da smanjite nervozu.

Sve dok je planeta Saturn u znaku Jarca, sve će biti u redu. Budite strpljivi, jer samo tako ćete postići uspeh.

Ukoliko razmišljate o promeni profesije, ne žurite sa donošenjem odluka. Ishitreni postupci mogli bi skupo da vas koštaju.

Bik

Predstavnici ovog znaka su pravi srećnici. Već sam početak godine donosi jako lepe vesti. Zato dobro razmislite šta želite daa postignete 2022. godini i već od januara počnite sa realizacijom planova. Zvzede će vam biti naklonjene, pa sve što započnete to ćete uspešno i završiti.

Naredna godina biće period velikih prilika. Okolnosti će vam ići na ruku, a na vama je da ih pametno iskoristite.

NAJPOZNATIJI ASTROLOG SVIH VREMENA DŽUN DAVITASVILI: Ova 3 horoskopska znaka su stvarno posebna!

Horoskop, Bik
foto: Shuterstock

Blizanci

2022. će biti neverovatna za sve predstavnike ovog znaka. Biće to period pun pozitivne energije, poslovnih prilika, ali i zanimljivih sustreta na polju ljubavi.

Sve što zamislite, ove godine ćete i dobiti i to bez puno uloženog truda. Zvezde su na vašoj strani i nema mesta za brigu.

2021. godina nije bila preterano uzbudljiva, ali naredna donosi zabavu, uzbuđenje i radost u vaš život.

Ostanite pozitivni i motivisani jer je 2022. vaša godina!

Rak

Za one rođene u ovom znaku 2022. godine veoma je važno da se fokusiraju na lični život, finansije, imovinu i karijeru. Svi ovi aspekti će im biti od ključnog značaja. Rakovi se mogu suočiti sa raznim nepredviđenim okolnostima u ovim oblastima, pa moraju biti spremni na njih.

2022. godina će za Rakove biti naporna i samo ukoliko ste istrajni izaćućete kao pobenik.

Ako se potrudite i pokažete odlučnost, na kraju možete izvući neku korist. Trudite se da budete pozitivni.

Lav

Za rođene u znaku Lava, ovo če biti godina u kojoj će zaraditi veću količinu novca. Važno je da se fokusiraju na donošenje važnih odluka i pravih poteza i neće biti problema.

Sve zavisi od vas: napori neće biti uzaludni, glavna stvar je da se ne povlačite i ne odustajete. Takođe je važno da ne žurite i da ne reagujete impulsivno. Pažljivo odmerite i razmislite o svakom koraku, ili će svi napori biti uzaludni.

Devica

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka, 2022. godina je godina uspona i padova. Biće tu svega, i lepih i ružnih situacija, ali to na kraju krajeva i nije toliko loše jer će uneti dinamiku u vaš žicot.

Bilo da se radi o privatnom ili profesionalnom životu, morate biti oprezni. Nemojte žuriti da preduzimate bilo kakve radnje ili korake dok sve pažljivo ne odmerite i analizirate. Ovo će vam pomoći da smanjite rizike i sprečite greške.

NADMENI DO BESVESTI, MISLE DA SE CEO SVET VRTI OKO NJIH: Ovo su 4 najarogantnija znaka horoskopa!

Astrologija, Horoskop
foto: Shutterstock

Vaga

Godina 2022. biće po mnogo čemu povoljna i progresivna. Vaš talenat za isprobavanje i eksperimentisanje će vam dobro doći. Svi su izgleda da će naredna godina doneti neočekivanu sreću, o kojoj se danas ne usuđujete ni da sanjate.

Vi ste po prirodi istraživač, pa se trudite da u 2022. što više učite, upoznajete razčičite ljude i kulture. Uspeh i sreća su veoma blizu, samo je potrebno da im pružite priliku da vas pronađu.

Škorpija

Ljudi rođeni u znaku Škorpije konačno će moći da osete toliko željenu slobodu i rasterećenost, a to se naročito odnosi na lični život. Dobićete priliku da se oslobodite anksioznosti, izdahnete i jednostavno uživate u životu.

Međutim, ništa u životu nam ne dolazi na srebrnom tanjiru. Ukoliko želite da uspete i stignete do vrha radite na sebi, oslobodite se destruktivnih i štetnih obrazaca razmišljanja, steknite nove i zdrave. Pazite kakve olduke donosite i kakve poteze pravite. Uvrstite meditaciju u svoju životnu rutinu, prijaće vam.

Strelac

Predstavnicima ovog horoskopskog znaka 2022. obećava uspeh u oblasti finansija. Zahvaljujući vašoj sposobnosti istraživanja i eksperimentisanja, moći ćete da postignete stabilnu poziciju, pre svega finansijsku.

Uzgred, nemojte oklevati da tražite savet od voljenih ili stručnjaka. U narednoj godini njihova pomoć će vam biti od neprocenjive vrednosti.

Jarac

Konačno, možete se osećati efikasno i istovremeno smireno i opušteno. U 2022. godini otvaraju se nove mogućnosti. Ova godina će biti puna radosti i sreće.

Naročito pozitivan će biti period između juna i septembra, pa to dobro iskoristite.

POČINJE VLADAVINA ŠKORPIJE, SPREMITE SE ZA NEOČEKIVANE PREOKRETE: Ovom znaku će se život promeniti iz korena!

Horoskop
foto: Shutterstock

Vodolija

Harmonija je ono što će za vas biti ključna reč u 2022. Pobrinite se da u vašoj duši vlada mir i sloga i tada možete računati na uspeh u svakom poduhvatu.

Ovo će biti godina avelikih preokreta, nećete moći sebe da prepoznate - zračićete mirom i srećom, darovati je ljudima - tokom cele godine.

Ribe

Oni koji su rođeni pod ovim horoskopskim znakom imaju posebne i jedinstvene sposobnosti koje ih izdvajaju od ostalih. Vreme je da ih konačno pokažete.

2022. godine možete se suočiti sa teškim i dvosmislenim situacijama. Ne brinite - sve će ići u vašu korist. Za vašu izuzetno kreativnu prirodu, ovo će biti pravi izazov.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs