HOROSKOP

STIŽE JOŠ JEDAN MOĆAN ASTRO PERIOD: Merkur ulazi u znak Vage i ostaje tu do 5. novembra - Evo šta nas čeka!

Merkur će biti u znaku Vage od 30. avgusta sve do 05. novembra

Zanimljivosti
Foto: Shuterstock

U ovom periodu ćemo osetiti harmoniju, ravnotežu i kompromis u pregovorima koje budemo vodili. Komunikacija će biti mnogo bolja nego pre jer ćemo se truditi da vodimo smislene i staložene rasprave. Jedina negativna stvar u ovom periodu bi mogla biti to što ćemo biti pomalo kritični, piše Infopult.

Pogledajte kako će tranzit Merkura u znaku Vage uticati na vaš znak:

Ovan: Neće vam biti lako da pronađete ravnotežu sa drugima, ali ćete u periodu koji je ispred nas sklopiti mir sa nekim jako važnim ljudima i stvoriti sklad u odnosima. Odnosi će postati uravnoteženi, a vi ćete biti zadovoljniji.

Bik: Ovaj period bi mogao da donese stres i umor koji će biti uzrokovan preteranim poslom. Međutim, to neće dugo trajati, vrlo brzo ćete osetiti nalet pozitivne energije i snage.

Blizanci: Izlaskom iz svoje zone udobnosti biste mogli da uvidite mnoge mogućnosti koje su pred vama. U ovom periodu ćete biti dosta oprezniji u preuzimanju rizika jer ćete želeti sebi da osigurate uspeh.

Rak: U ovom periodu ćete mnogo pažnje posvetiti rečima koje izgovarate i mislima koje imate. O svemu ćete razmišljati sa dozom opreza kako biste izbegli eventualne greške.

Lav: Stres koji biste mogli osjećati u ovom periodu bi mogao imati veliki uticaj na vaše raspoloženje. Prestanite biti paranoični i misliti šta drugi misle o vama. Fokusirajte se na sebe, a ne na ono što vam drugi pričaju iza leđa.

JEVREJSKI HOROSKOP: Precizno otkriva koliko ćete živeti i kakav vam je karakter!

lav, Horoskop
foto: Shutterstock

Devica: Iskoristite ovaj period da malo bolje organizujete svoje finanasije. Ako je potrebno, potražite savjet od onih koji su bolje ubućeni u pitanja finasija jer bi vam to moglo pomoći da uštedite mnogo novca i vremena.

Vaga: Ako se budete trudili da govorite iz srca mogli biste stvoriti dublju vezu sa onima o kojih vam je stalo. Vrijeme je da budete iskreni i otvoreni kada su u pitanju vaša osjećanja i mogli biste se iznenaditi u kolikoj mjeri će vam ona biti uzvraćena.

Škorpija: Neke tajne bi mogle biti otkrivene, a to bi se moglo desiti samo zato što vi to želite. Željećete otkriti neke detalje o svom životu sa drugima što će vam omogućiti da stvorite prisniji odnos sa nekim ljudima u budućnosti.

Strelac: Vrijeme je da se prilagodite svojim ličnim ciljevima. Ako se posvetite svojim željama i ciljevima moći ćete sebi stvoriti život kakav želite za sebe. Napravite sebi listu ciljeva i polako krenite u njihovo ostvarivanje.

Jarac: Pazite šta objavljujete na društvenim mrežama jer bi vam se to moglo obiti o glavu. Ne govorite javno o svojim osjećanjima jer bi ih neke osobe mogle pogreško protumačiti.

Vodolija: Pokušajte da pogledate probleme iz drugog ugla jer bi vam to moglo dati jasniju sliku. Jednom kada napravite korak unazad i sagledate širu sliku moći ćete bolje razumijeti cijelu situaciju i donijeti ispravnu odluku.

Ribe: U ovom periodu možda nećete moći pronaći logično objašnjenje za neke stvari, što znači da ćete se morati osloniti na svoju intuiciju kako biste mogli pronaći odgovore koje tražite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...