STIŽU VELIKE PROMENE

ZAPOČELA JE VLADAVINA DEVICE: Ove datume dobro zapamtite, jedan od njih donosi NAJMRAČNIJE senke iz prošlosti!

Vladavina Device donosi sasvim drugačiju energiju od one koju smo osećali tokom vladine Lava.

Zanimljivosti
16:33h Autor:
Foto: Shuterstock

Vladavina Device počela je u nedelju, 22. avgusta i donosi nam nešto potpuno drugačije u odnosu na energiju vatrenog Lava, koju smo osećali u prethodnih mesec dana. Očekuje nas jedan utemeljen, mirniji i umereniji tempo.

Devica je simbol nezavisnosti, inteligencije i unutrašnje snage. Ona nas poziva da posmatramo stvari iz šireg ugla, da gledamo na svet celovito. Ona je najsnalažljiviji znak Zodijaka, a njeni darovi su u tome što nas uči kako na praktičan način da postignemo željeno. To će se i osetiti u narednih mesec dana, sve do 22. septembra, a evo ključnih datuma koji nas očekuju u ovom periodu.

23. avgust

Trigon Venere i Saturna donosi nežnu energiju koja čini da se osećate izuzetno lepo! Venera vlada novcem, a Saturn može biti uzemljujuća, stabilna sila, što ukazuje na uspeh u finansijama. Ova energija je posebno povoljna za stvaranje "profita", pa ako ste razmišljali o prodaji nečega ili investiranju, ova energija može ponuditi dodatnu dozu podrške. To je takođe lepa energija za stvaranje ravnoteže i stabilnosti u vašim odnosima, posebno na radnom mestu ili sa klijentima.

29. avgust

Merkur u Vagi i promene Mesečevih čvorova: Merkur, koji je vladar Device, useljava se u Vagu i omogućava da komuniciramo na način koji je obazriv, smislen i diplomatski. Takođe nas može inspirisati da promenimo izgled našeg doma ili način oblačenja. Na današnji dan imamo i kolebanje Meseca, koje se dešava kada se Sunce poravna sa lunarnim čvorovovima, što može izazvati određenu nestabilnost.

6. septembar

Mlad Mesec u Devici donosi pomešanu energije. Možda ćemo se osećati energično, spontano i spremno da isprobamo nešto što smo oduvek želeli. To je zahvaljujući energiji Marsa i Urana koji su aktivni pod ovim mladim Mesecom. Sa druge strane, postoji i dublja energija zbog koje se možemo povući u sebe kako bismo zacelili neke stare rane ili se suočili sa našom senkom. Suočićemo se sa našim najmračnijim senkama, učićemo kako da se nosimo sa traumama i da se oslobodimo tih negativnih stanja.

10. septembar

Venera u Škorpiji donosi pojačanu osetljivost i može probuditi energiju koja nam olakšava povezivanje sa našom seksualnošću i senzualnim željama.

14. septembar

Ulazak Marsa u Vagu biće ključna astrološka tema u narednih mesec dana. Tokom boravka Marsa u Vagi, on će spojiti Sunce i biti glavni igrač u kosmičkoj energiji od kraja septembra do oktobra. Teška energija Marsa može nas učiniti produktivnim, energičnim i neustrašivim. Sa druge strane, to takođe može izazvati uzavrele emocije i dovesti nas do sagorevanja ako maksimalno iskoristimo svoje resurse. Kako će Mars veći deo ovog perioda biti u Vagi, definitivno smo pozvani da pronađemo ravnotežu kada je u pitanju način na koji radimo sa ovom vatrenom, muškom energijom.

20. septembar

Pun Mesec u Ribama poziva nas da budemo nežni prema sebi i da provodimo vreme razmišljajući o sopstvenom životnom putu. Stvari možda nisu onakve kakve izgledaju ili bi mogla postojati neka maglovita energija koja zamagljuje našu svest. Ovo je naš podsetnik da zavirimo unutra i verujemo svojoj intuiciji. Možda nemamo sve odgovore koji su nam potrebni iz spoljnog sveta, ali kretanje po našem unutrašnjem svetu može dovesti do velikog broja otkrića.

22./ 23. septembar

Sunce ulazi u Vagu i sezona Device se završava, a istovremeno događa se i ravnodnevica, dan kada jednako traju noć i dan. Ovo je trenutak kada priroda pokazuje svoje isceliteljske moći. Obavezno provedite neko vreme u prirodi, upijajte njene mirise, zvukove i energiju. Na ovaj način se spremite za nov period pred nama - za vladavinu Vage.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...