ASTRO PROGNOZA

NOVČANI HOROSKOP DO KRAJA 2021. GODINE: Ako ste rođeni u nekom od ova 3 znaka, loše vam se piše!

Pred vama su finansijske poteškoće

Zanimljivosti
Autor:
NOVČANI HOROSKOP DO KRAJA 2021. GODINE: Ako ste rođeni u nekom od ova 3 znaka, loše vam se piše!
Foto: Shutterstock

Pola 2021. godine je već prošlo. Lagano smo zakoračili u drugi deo, a astrolozi otkrivaju kakva će ona biti kada su finansije u pitanju.

Za većinu znakova sledi relativno uspešan period i biće u prilici da započnu privatne poslove ili pronađu posao o kojem su dugo maštali. Novca neće faliti, ukoliko ulože trud.

Većini će sve ići od ruke, ali ukoliko ste rođeni u nekom od ova 3 znaka, spremite se za turbulentan period. Pred vama su finansijske poteškoće i kriza. Evo o kojim znakovima je reč:

Ribe

Druga polovina 2021. godine donosi velike izazove na polju trgovine, saobraćaja i komunikacija. Najviše teškoća imaćete zbog lažnih prijatelja koji vam spletkare iza leđa. Nailazićete na neočekivane teškoće u pregovorima oko novih projekata. Bilo bi mudro da vaše planove držite u tajnosti i da budete pažljivi sa investicijama.

Solarna eklipsa u decembru u znaku Strelca može vam doneti ozbiljne teškoće na poslu i pad sa položaja, ali će Jupiterov konačni ulazak u vaš znak to znatno ublažiti.

Malo povoljniji period biće za nezaposlene Ribe. One će imati priliku tokom septembra da pronađu zaniljivo radno mesto.

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: Precizna i detaljna prognoza za sve znakove, za tri najvažnija polja!

Ribe, Horoskop, Horoskop ribe, vladavina riba
foto: Shuterstock

Ovan

Druga polovian godine dovešće do otkazivanja nekih dogovora i važni pregovori vam neće uroditi plodom, a neke planove ćete morati da menjate. Budite pažljivi sa novcem i izbegavajte rizična ulaganja jer biste lako mogli da se nađete na gubitku.

Škorpija

Nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima i poslovnim partnerima. Neke poslove nećete uspeti da dovršite u predviđeno vreme. Očekujet napete situacije, nesuglasice, prekide nekih poslovnih odnosa i kašnjenja u ispunjavanju rokova.

Tokom septembra je neophodno da budete pažljivi u rukovanju novcem. Ulagaćete značajne napore u cilju poboljšanja vaše finansijske situacije u oktobru i imaćete uspeha. U novembru ćete započeti pregovore oko velikih projekata koji će se odužiti. Solarna eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do teškoća na polju novca i mogućih gubitaka.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs