neobična priča

GLUMAC JE U GEJ BRAKU SA 30 GODINA MLAĐIM: Zbog predrasuda je pokušao da se ubije, a onda ga je on izvukao iz pepela!

Predrasude koje ljudi imaju o gej populaciji su velike, a poznati britanski voditelj i glumac je zbog toga pokušao sebi da oduzme i život. Godinu dana kasnije , on ga je izvukao

Ljubav i zavođenje
Autor:
GLUMAC JE U GEJ BRAKU SA 30 GODINA MLAĐIM: Zbog predrasuda je pokušao da se ubije, a onda ga je on izvukao iz pepela!
Foto: Profimedia

Britanski glumac i voditelj Stiven Fraj (63) više od šest godina je u braku sa komičarem Eliotom Spenserom, koji je od njega mlađi čak 30 godina.

Gej brak su sklopili u januaru 2015. godine u Londonu, samo deset dana posle veridbe.

"Bože. Spenser i ja ušli smo u prostoriju kao dvoje ljudi, potpisali se u knjigu i izašli kao jedan. Neverovatno", napisao je Fraj na Tviteru posle venčanja..

Stivenovi prijatelji tada su izjavili kako ga je Eliot izvukao iz dugogodišnje borbe sa depresijom. Tada je pokušao da izvrši i samoubistvo, jer nije mogao da se nosi sa brojnim predrasudama o gej ljudima.

U jednom intervjuu za Independent 2013. priznao kako je 2012. popio šaku tableta i dosta votke zbog predrasuda s kojima se susreo tokom snimanja svog dokumentarca, ali i tokom života.

Stiven Fraj i Eliot Spenser
foto: Profimedia

Na njegovu sreću, jedan od producenata pronašao ga je u hotelskoj sobi bez svesti i brzom reakcijom pozivanjem hitne pomoći, Fraj je preživeo. Imao je četiri slomljena rebra.

Godinu dana posle šokantnog priznanja u njegov život ušao je Eliot, a

a zanimljivo je da je Spenserov otac Stivenovo godište.

Pored borbe s depresijom i dijagnostifikovanim bipolarnim poremećajem, mladi komičar je pomogao glumcu da pobedi zavinost od droge, odnosno kokaina.

"Na beli prah trošio sam ogromne sume novca. Znam koliko je to glupo, ali znam i bolje osobe od mene koje su bile na istom putu", priznao je svojevremeno.

Takođe, otkrio je kako je jednom šmrkao kokain u Bakingemskoj palati, što je šokiralo i kraljicu Elizabetu II.

Sa suprugom Eliotom slobodno vreme provodi u obilaženju izložbi jer su oboje ljubitelji umetnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs