Podsećanje

Upoznala ga slučajno, udala se posle samo tri nedelje: Sve što niste znali o prvom braku Džulije Roberts! (FOTO)

Oskarovka Džulija Roberts danas je u srećnom braku s Denijem Moderom, s kojim ima i troje dece, ali u svojoj biografiji to nije njen jedini brak. 90-ih godina bila je u braku s deset godina starijim muzičarem, dobitnikom Gremija Lajlom Lovetom, što su mnogi zaboravili

Ljubav i zavođenje
Autor:
Upoznala ga slučajno, udala se posle samo tri nedelje: Sve što niste znali o prvom braku Džulije Roberts! (FOTO)
Lajl Lovet i Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Iako su zajedno glumili u filmu Roberta Altmana 'Igrač' 1992. godine, pa su se sretali na setu, Džulija Roberts otkrila je kako je deset godina starijeg Lajla Loveta upoznala preko zajedničkih prijatelja. Navodno je ona bila veliki obožavatelj njegove muzike i pre nego što ga je upoznala, a u svom automobilu slušala je njegove pesme.

Prema sećanjima magazina Pipl, Džulija Roberts i Lajl Lovet svoju su ljubavnu vezu započeli početkom juna 1993. i iznenadili javnost kada su se kasnije tog meseca venčali u malom gradu u državi Indijana. Iako je sve održano u tajnosti, glumica se vratila na set filma 'Dosije pelikan', a kako bi proslavili ovaj važni događaj u njenom životu, kolege i ostala ekipa sa snimanja priredili su joj zabavu na kojoj su svi nosili majice s natpisom: 'On je divan muškarac....ali ti stvarno moraš da uradiš nešto s njegovom kosom'.

Iako se činilo kako su sve uradili na brzinu, njihovo venčanje ipak je bilo tradicionalno, a obred je održan u crkvi, iako su sve počeli da planiraju samo 72 sata pre pokušavajući 'ugurati' sve između njegovih koncerata i njenog snimanja. Do oltara je Džulija došla bosonoga u venčanici Commes des Garçons, koju je kupio sam mladoženja.

Nakon venčanja, Lovet je održao koncert pred 10 hiljada ljudi, a u jednom trenutku je izveo Džuliju Roberts na pozornicu i publici rekao: 'Ovo je najsrećniji dan u mom životu.'

Ipak, nije sve bilo tako bajno kako se činilo. Dve godine kasnije sve je krenulo nizbrdo kada su novinari snimili Džuliju Roberts kako na poslovnoj večeri poprilično intimno pleše sa svojim kolegom Itanom Hokom. Ona se opravdavala rečima da je to bio samo ples, nikakav zločin.

U međuvremenu, zbog brojnih poslovnih obaveza, supružnici su sve više vremena provodili razdvojeni, a i to je detalj koji nije prošao ispod radara medijima. Iako su iznajmili zajedno kuću u Los Anđelesu, i dalje su često boravili u sopstvenim domovima, on u rodnom Teksasu, a ona u Njujorku.

15 najljubavnijih filmova svih vremena: Odlični predlozi za nedelju veče! (VIDEO)

U proleće 1995. smogli su snage i priznali poraz. U zajedničkoj objavi otkrili su kako će i dalje ostati bliski i velika podrška jedno drugom.

Čak i godinama kasnije, Džulija Roberts nikada nije rekla kako je taj njen brak bio greška, šta više, smatrala je da su neki drugi faktori uticali na takav rasplet.

'To nikada nije bila greška. Previše dobrih stvari izašlo je iz svega. Imali smo neverovatno iskustvo i nikada nismo imali loše trenutke. Ono što smo imali nije nikako greška.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs