KAD SE RAZVODIO OD NAŠE GLUMICE, KRIO JE KAO ZMIJA NOGE: Napustio 20-godišnji brak i 3 dece da bi s NJOM stao pred oltar

Jedna od najčvršćih i najdužih romansi u svetu glume iznenada je doživela preokret kada su procurile vesti o razvodu poznatog glumačkog para koji je zajedno proživeo više od dve decenije

Ljubav
14:26h Autor:
KAD SE RAZVODIO OD NAŠE GLUMICE, KRIO JE KAO ZMIJA NOGE: Napustio 20-godišnji brak i 3 dece da bi s NJOM stao pred oltar
Foto: preentscreen/Youtube

Jedna od najvoljenijih i najdugotrajnijih ljubavnih priča u svetu glume doživela je neočekivan obrt kada su se pojavile vesti o razvodu popularnog glumačkog para koji je bio zajedno duže od dve decenije. Milena Pavlović, poznata po svojoj izvanrednoj ulozi u filmu "Mi nismo anđeli", delila je svoj život sa kolegom Milanom Čučilovićem, poznatim po ulozi u čuvenoj seriji "Gore-dole".

Milan Čučilović
foto: preentscreen/Youtube

Ova veza bila je prava saga ljubavi koja je privlačila pažnju javnosti, ali istovremeno čuvala tajne i intimne detalje. Par je vešto uspevao da održi svoj odnos van medijske pažnje, retko govoreći javno o svom privatnom životu. Tokom dugih godina zajedničkog života, Milena i Milan su izgradili čvrstu vezu, preplićući profesionalne i lične izazove, uspone i padove.

Dok su se njihova imena često pojavljivala zajedno u štampi i na ekranu, retko ko je znao da su iza kulisa prolazili kroz sopstvene nedaće i radosti. Njihova privlačnost na ekranu bila je samo delić njihove istinske ljubavi, koja je sazrevala izvan reflektora.

Međutim, uprkos tome što su delovali kao stabilan par spremni da izdrže sve izazove, vest o njihovom razvodu šokirala je mnoge. Javno su objavili da su odlučili da okončaju svoj brak, ali detalji o razlozima nisu bili dostupni javnosti.

Ovaj neočekivani obrt u njihovoj ljubavnoj priči pokazuje da čak i najčvršće veze mogu biti podložne promenama i izazovima. Iako su sada krenuli različitim putevima, ostaje sećanje na njihovu dugogodišnju ljubavnu vezu koja je obeležila epohu u svetu domaće kinematografije.

Glumački par, Milena i Milan, skrivali su svoj privatni život od javnosti sa izuzetnom pažnjom, čuvajući tajnu o njihovom odnosu. Njihova ljubavna priča započela je pre više od dve decenije na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, gde su prvi put razmenili poljubac.

Njihova porodična sreća bila je očigledna, dobili su troje dece koju su zajedno odgajali. Milan je jednom prilikom otkrio da bi voleo proširiti porodicu i imati četvrto dete. "Ponekad maštamo o tome, ali to je zaista u domenu naučne fantastike. Kada bi situacija bila povoljnija, sigurno bismo razmišljali o proširenju porodice," izjavio je glumac.

Iako su u retkim intervjuima delovali zaljubljeno i govorili o svojoj ljubavi na prelep način, nedavno se saznalo da su se, ipak, razveli, što je iznenadilo mnoge. Pisalo se o njihovom mogućem razvodu i ranije, ali su takve spekulacije uvek demantovali.

"Ne, nismo se razdvojili. Imali smo nekih manjih problema, ali sada je sve u redu," izjavila je Milena pre nekoliko godina, kada su se prvi put pojavile glasine o razvodu.

Međutim, otkriveno je da se Milan u međuvremenu ponovo oženio, što je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti. Ova neočekivana situacija dodatno je intrigirala javnost koja je godinama pratila njihovu vezu sa divljenjem i interesovanjem.

Novo venčanje Milana Čučilovića

Prošle godine je glumac ponovo stao pred olar. Milan Čučilović započeo je novo poglavlje u svom ljubavnom životu, ovog puta sa svojom partnerkom Jelenom. Ova vest je iznenadila mnoge, s obzirom na to da mediji nisu bili upućeni u to da je Milan već bio razveden od Milene.

Za razliku od tradicionalnih venčanja, ovaj par je izabrao nekonvencionalan pristup - ceremonija je održana na otvorenom, u opuštenoj atmosferi. Mlada je iznenadila prisutne nosivši crvenu haljinu umesto klasične venčanice, što je dodatno doprinelo neobičnosti ovog događaja.

Međutim, i pored neočekivanih okolnosti, sudeći po onome što deli na društvenim mrežama, Milan i Jelena zaista zrače srećom. Njih dvoje izgledaju kao da uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno, posebno u prirodi koju oboje očigledno vole. Ova nova ljubavna priča obećava da će biti ispunjena ljubavlju, radosti i avanturom.

Stil/Glossy

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs