LJUBIVOJE JE SAHRANIO ONU KOJU JE NAJVIŠE VOLEO, KOJA MU JE OBEĆALA "TOVAR DECE": Sad mu život čini čarobnim divna Goca

Čika Ršum, kako mu mnogi od milošte tepaju, sa Goradnom uživa van metropole, gde su sigurno našli svoj mir u prirodi

Ljubav
Autor:
LJUBIVOJE JE SAHRANIO ONU KOJU JE NAJVIŠE VOLEO, KOJA MU JE OBEĆALA "TOVAR DECE": Sad mu život čini čarobnim divna Goca
Foto: ATA Images

Nataša, supruga Ljubivoja Ršumovića, pružila mu je neizmernu podršku tokom njihovog zajedničkog života. Tokom godina, obogatili su svoju porodicu sa tri sina, dočekali unuke, ali nažalost, 2016. godine Nataša je zauvek napustila ovaj svet.

Ljubivoje Ršumović
foto: News1

Prvobitno su se sreli kao brucoši na fakultetu 1958. godine, gde je po rečima pesnika Ljubivoja Ršumovića, Nataša bila najlepša među studentkinjama:

"U našem grupi jugo-svetske književnosti, Nataša je bila apsolutno najlepša, pa mi nije bilo teško odlučiti se da bude moja devojka. Tada sam bio prepun samopouzdanja, i već kao brucoši smo se zakleli da ćemo se venčati nakon diplome i osnovati porodicu. Ta porodica se s vremenom proširila na troje sinova, za šta sam zahvalan Bogu, a oni su nasledili lepotu od Nataše i samopouzdanje od mene", rekao je pesnik u jednom intervjuu za "Informer".

Ljubivoje Ršumović
foto: ATA Images

Iako ga je napustila i već sedam godina nije sa njim, uspomena na Natašu živi kroz sinove i unuke. Ipak, kako samoća nije za njega u život Ljubivoja Ršumovića uselila se jedna Gordana.

Naime, na njegovom "Instagramu" česte su fotografije na kojima mu društvo pravi izvesna Goca. Iako o njoj nikada nije govorio za medije, jasno je da mu je veliki prijatelj, da mu ispunjava dane i pravi društvo, kako nikada ne bi bio usamljen. Njegovi pratioci u komentaru je često hvale, a njegovi sinovi je dobro poznaju i sa njom neretko provode vreme, piše Hello.

Čika Ršum, kako mu mnogi od milošte tepaju, sa Goradnom uživa van metropole, gde su sigurno našli svoj mir u prirodi. Često i putuju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs