PRVOKLASNU DAMU KOJOJ SE SVI DIVIMO OSTAVIO ZBOG KLINKE OD 18: Slovi za najružnijeg, a odveo pred oltar 2 NAJLEPŠE ŽENE

Vensan Kasel uživa u brazilskoj prestonici sa novom, još mlađom devojkom, a prisutne je iznenadio top formom - svi su gledali u njegove isklesane mišiće.

Ljubav
17:28h Autor:
PRVOKLASNU DAMU KOJOJ SE SVI DIVIMO OSTAVIO ZBOG KLINKE OD 18: Slovi za najružnijeg, a odveo pred oltar 2 NAJLEPŠE ŽENE
Vensan Kasel, Foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vensan Kasel, francuski glumac o kojem kruže priče po kuloarima da je među najružnijima na svetskoj sceni, trenutno uživa sa devojkom Norom Baptistom i ćerkama na prelepim plažama u Brazilu. Odmor je iskoristio kako bi savladao veslanje na daski, a tom prilikom je i ponosno pokazivao mišićavo telo. Sa druge strane, bio je i vrlo posvećen ćerkama, te se sa najmlađom najviše igrao.

Vinsent Kasel
foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznat je poznat po svojoj raznolikoj glumačkoj karijeri i izvanrednim interpretacijama u različitim filmovima. Ovu holivudsku zvezdu, međutim, prati glas da je svaku devojku zamenio sa još mlađom, a nikome nije jasno kako mu polazi za rukom da osvaja sve same lepotice.

Vensan Kasel ostavio je Tinu Kunaki nakon 5 godina braka, a javnost je "obavestio" tako što je obrisao sve zajedničke objave sa Instagrama, gde su jedno drugom neretko izjavljivali ljubav. Sličnu reakciju smo imali 2013. godine kada je brak između Vensana i Monike Beluči okončan. Do tada se pisalo o velikoj ljubavi "lepotice i zveri" i njihovom skladnom braku. Međutim, istina je bila da je par godinama živeo u dva odvojena stana i na dve lokacije - u Parizu i u Rimu.

Vinsent Kasel
foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, Vensan je imao naviku i da ode u Brazil i tamo provede određeno vreme dok je Monika ostajala u porodičnom domu sa ćerkama. Začuđeni ovim njihovim načinom života, novinari su često ispitivali Vensana o odnosu sa tadašnjom ženom, a on je jednom prilikom ovako dogovorio:

"Brak - nikad ne znamo do kada će da traje... Danas funkcioniše, ali za godinu ili dve - ko zna..."

Tako je i bilo - par se sporazumno razveo 2013. godine, dok je Vensan govorio kako nikad više neće da se ženi.

A onda je zaveo 30 godina mlađu Tinu Kunaki koja je u to vreme imala samo 18 godina.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: Profimedia

"Mislio sam da nikad više neću da se ženim: bio sam u braku i imam dvoje dece, ali onda sam sreo nju i sada imam 52. godine i želim da pravim bebe," ispričao je tada Vensan Kasel, a iz romanse sa Tinom ima ćerku.

Zanimljivo je da je i Kunaki, poput Monike, Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo, a kada je reč o lepoti, verujemo da može da parira čuvenoj filmskoj divi. Tamnoputa manekenka vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

Monika Beluči
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

4 zanimljive činjenice koje malo ko zna o francuskom glumcu:

1. "Oblačim se različito u zavisnosti od toga gde sam u svetu. Na hladnim mestima, poput Londona i Pariza, nosiću crno, mornarsko i sivo. I na tim mestima se ljudi tako oblače, shvatio sam to tokom godina. Ali u Brazilu je sve šareno. Imate jarko narandžaste detalje na cipelama i košuljama, zabavno je."

2. "Sklon sam tome da nosim stvari koje bi nosio moj deda. Zaista više volim da idem na neku klasičnu varijantu. Stil 1940-ih i 1950-ih mi zaista odgovara: košulje kratkih rukava, polo majice, prave linije i šire pantalone."

1 / 7 Foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

3. "Bio sam navučen na hip-hop kao dete. To je dosta uticalo na mene. Kada sam imao 17 godina, nosio bih velika široka odela u stilu 1940-ih sa najnovijim Puma trenerkama sa debelim pertlama – to je bio neki moj fazon. Moj skok sa džeza na hip-hop bio je izuzetno očigledan."

4. "Promenio sam frizuru oko 200 puta. Radio sam sa njom sve što sam mogao: od duge do kratke preko ćelave. "

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs