zlatni par

VOLI GA 40 GODINA, A ZA BRAK NEĆE DA ČUJE: Ovako je od njega napravila muškarca po meri, koji joj "služi" u STAROSTI

Ljubavna priča zlatnog holivudskog para traje 40 godina, dok se vešto drže jasnog pravila za sreću.

Ljubav
Autor:
VOLI GA 40 GODINA, A ZA BRAK NEĆE DA ČUJE: Ovako je od njega napravila muškarca po meri, koji joj "služi" u STAROSTI
Ljubavna priča zlatnog para traje 40 godina, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka glumica, Goldi Hon (77) uslikana je dok je uživala na grčkom ostrvu Skijatos, sa čuvenim Kurtom Raselom (71), s kojim je u vezi punih 40 godina. Uprkos dugovečnoj ljubavi, par se nije venčao, međutim, imju veoma skladan odnos na kojem bi im mnogi parovi pozavideli.

Nakon 40 godina veze mogu da se pohvale da su najdugovečniji nevenčani holivudski par.

- Srećni smo i zaljubljeni. Volim da budem s njim, svako jutro donosi mi kafu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo, baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno - rekla je svojevremeno Goldi Hon.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zajedno su od 1983. godine, a zbližili su se na snimanju romantične drame 'Swing Shift'. Međutim, njih dvoje poznavali su se i ranije, budući da su zajedno radili na istom projektu.

- Imala sam 21, a on 16. Smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za sebe. Kada smo se opet sreli posle nekoliko godina, odmah mi se svideo, a i istog sam se trena prisetila koliko mi se ranije sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad' - ispričala je glumica.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: ISP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najponosnija je što je svo četvoro dece koje je odgajala s Kurtom Raselom - ona iz drugog braka ima sina i ćerku, on iz svog prvog braka sina, a i zajedno su dobili sina - ostalo normalno uprkos tome što su odrastali u nenormalnim holivudskim uslovima.

Mnogi se pitaju zbog čega slavni glumački par ljubav nije krunisao brakom, a Goldi je otkrila da upravo u tome leži tajna dugovečnog odnosa.

Kurt Rasel, Goldi hon
foto: Profimedia

- Da sam pristala da se udam, do sada bih već odavno bila razvedena.Ako imate potrebu da se vežete za nekoga, onda je važno da budete u braku. Ali, ako ste po prirodi nezavisni, onda je bolje da se ne venčavate - objasnila je glumica jednom prilikom.

Ona je otkrila da se stalno priseća načina na koji se zaljubila, a to uvek u njoj budi osećaj ljubavi i prelepih emocija. To je, imeđu ostalog, jedan od razloga zbog kojih njihova ljubav traje 40 godina.

kurt rasel
foto: Profimedia

- Znate kako ponekad zaboravite zašto ste se u nekoga zaljubili? Ja se tako prisećam svega, i zašto sam se zaljubila. To je tako poseban osećaj.

Njihov odnos počeo je veom uzbudljivo, a ogromna strast bila je prisutna od samog početka njihove veze, pa sve do danas.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

- Gledali smo film, a posle smo otišli na ples. Ludo smo se provodili, pa smo zaključili da ne želimo da se noć završi na plesu. Otišli smo u kuću koju je ona bila nedavno kupila - ispričao je Rasel jednom prilikom i dodao:

- Popeli smo se na sprat, "razgledali" imaginarni nameštaj u nedovršenoj spavaćoj sobi. Počeli smo da vodimo ljubav. To je bilo veoma realno, a sledećeg trenutka u sobi se stvorila policija.

1 / 9 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetićemo, njih dvoje zajedno su od 1983. godine, a zbližili su se na snimanju romantične drame 'Swing Shift'. Međutim, njih dvoje poznavali su se i ranije, budući da su zajedno radili na istom projektu.

Ipak, kako nema raja bez trnja, mediji su do sada u dva navrata, 2000. i 2004. godine pisali da je par na ivici razlaza, tvrdeći da je Goldi Hon u vezi sa novinarom Čarlsom Glasom, a potom sa tadašnjim pakistanskim premijerom Imranom Kanom. Ipak, Goldi je i danas sa Raselom, sa kojim je i ovog leta, kao i godinama ranije, boravila na Skijatosu, gde su proglašeni počasnim građanima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs