NAKON SMRTI JAVILA MU SE U SNU I REKLA VAŽNU STVAR: Niko se nije voleo više od Dijane i Stefana, umrla je sa osmehom

Kako su se voleli Dijana Milojković i Stefan Karić mnogi i danas pamte. Nije postojala jača ljubav od njihove.

Ljubav
22:41h Autor:
NAKON SMRTI JAVILA MU SE U SNU I REKLA VAŽNU STVAR: Niko se nije voleo više od Dijane i Stefana, umrla je sa osmehom
Kako su se voleli Dijana Milojković i Stefan Karić, Foto: Printscreen Instagram

Nakon što je misica Dijana Milojković nakon opake bolsti preminula u 33. godini, javnost je bila skrhana tugom i bolom. Mnogi i danas pamte njen osmeh i način na koji se borila protiv raka, kao lavica.

Motivisala je mnoge da ne odustaju od života, ali nažalost, život je odustao od nje.

- Oduvek sam bila psihički stabilna osoba i mislim da mi je to pomoglo. Nisam znala koliko sam jaka dok mi se ovo nije dogodilo. Svima koji su u sličnoj situaciji, rekla bih da je psiha najbitnija. Ne postoji alternativna stvar koju nisam probala, ishranu sam promenila, sada sam vegan - objasnila je tada Dijana, koja smatra da se i danas ljudi stide ukoliko boluju od nečega.

Dijana Milojković
foto: Instagram Printscreen / dijanaslife

Osim porodice i prijatelja, najveća podrška tokom borbe sa rakom bio je i njen tadašnji dečko Stefan Karić koji se nedavno našao u centru skandala nakon što je osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije.

Nakom što je izgubila kosu, Stefan je napravio gest vredan divljenja. Naime, kako bi pružio podršku svojoj lepšoj polovini, obrijao je glavu.

Dijana je izgubila bitku sa opakom bolešću 2019. godine, a Karić svaki put zapčale na pomen njenog imena. Jednom prilikom je otkrio da je tokom veze sa njom često strahovao da li je živa.

Dijana Milojković, Stefan Karić
foto: Printscreen Instagram

- Bili smo u raznoraznim situacijama, budio sam se usred noći i gledao da li diše, pa se utripujem da ne diše, drmam je, ona se probudi i pita me šta mi je - govorio je Stefan kroz suze i dodao:

- Sanjam je, kaže mi: "Ovde mi je prelepo, ništa me ne boli više. Opusti se, nemoj da se brineš".

- Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan - oprostio se Stefan od Dijane tada uz snimak na kom peva "Da se opet rodim" dok mu ona sedi u krilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs