kriju vezu?

SENZACIONALAN MBAPE IMA DEVOJKU KOJA JE PROMENILA POL: Dugo je krila da je rođena kao muškarac, sad je PRELEPA MANEKENKA

Transrodna devojka Kilijana Mbapea potiče iz muslimanske porodice - zarobljena u telu muškarca, sa 16 godina odlučila je da promeni pol i živi kao žena.

Ljubav
11:03h Autor:
SENZACIONALAN MBAPE IMA DEVOJKU KOJA JE PROMENILA POL: Dugo je krila da je rođena kao muškarac, sad je PRELEPA MANEKENKA
Ko je prelepa transrodna devojka Kilijana Mbapea?, Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najveća senzacija Svetskog prvenstva u Kataru je upravo reprezentativac Francuske Kilijan Mbape, koji je sjajnom igrom na terenu umnogome doprineo da "petlovi" prođu u četvrtfinale, gde ih čeka Engleska. Trenutno nastupa za Pariz Sen Žermen, a za svoj talenat i trud dobio je brojne nagrade, priznanja i milione. Međutim, njegov privatni život ne prestaje da intrigira javnost, posebno kada je ljubav u pitanju.

Naime, Kilijan je rođenu u pariskom predgrađu Bondi 1998. godine, po ocu Kamerunac, a po majci Alžirac. Od malena je voleo fudbal i jako mlad je započeo profesionalnu karijeru, a prvi trener mu je bio - tata. Tako se već 2017. našao među 30 nominovanih za zlatnu loptu, postavši tako najmlađi kandidat za najboljeg fudbalera godine u istoriji.

Sa druge strane, ovaj mladi sportista ume da bude vrlo bahat, te mu sukobi sa saigračima nisu uopšte strani. Iako je ostvario neverovatne rezultate za samo 24 godine, u svetskim medijima se mnogo spekuliše o njegovom izboru emotivnih partnerki.

Mbape se donedavno zabavljao sa glumicom Emom Sme, ćerkom francuskog pevača Davida Halideja. Ali, ono što je mnoge iznenadilo jesu šuškanja da je uplovio u romansu sa transrodnom manekenkom Ines Rau (32) . Iako glasine o ovoj navodnoj vezi postaju sve češće i glasnije, fudbaler informaciju nije ni demantovao, ni potvrdio.

Mada, paparaci su ih u maju zatekli kako su se družili na Filmskog festivala u Kanu. Nakon toga, Ines je, takođe, viđena na Kilijanovoj jahti i oboje su vrlo zadovoljno.

Ko je Ines Rau?

Transrodna manekenka Ines Rau poreklom je iz Alžira, ali rođena je u francuskoj prestonici. Sa samo 16 godina se podvrga operaciji promene pola. Međutim, tek pre osam je priznala da je zapravo bila muško. Pre Mbapea dugo je živela sa zgodnim glumcem i fitnes-instruktorom Stivom Žentisom.

Pomera granice u svetu manekenstva, te je postala prvi transrodni model koji se našao na naslovnoj strani "Plejboja". Od strane brojnih brendova bila je angažovana kao zaštitno lice raznih kampanja. Druži se sa mnogim poznatim ličnostima, a posebno se sprijateljila sa Dejvidom Getom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs