PAPARACI UHVATILI GLUMCA U PRELJUBI SA KOLEGINICOM: U sve se umešao i kralj Čarls - "Nema veće budale od stare budale"

Domink Vest u seriji Kruna igra lik kralja Čarlsa, ali osim toga - njih dvojica se i privatno poznaju, a sam kralj je intervenisao onaj momenat kad je glumac imao aferu

Ljubav
Autor:
PAPARACI UHVATILI GLUMCA U PRELJUBI SA KOLEGINICOM: U sve se umešao i kralj Čarls - "Nema veće budale od stare budale"
Domink Vest, Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Svi su zapanjeni činjenicom kako je glumac Dominik Vest (53) uspeo da princa Čarlsa učini seksepilnim u seriji Kruna.

Vest je dočarao Čarlsa upravo u onom momentu kada je sadašnji kralj imao veliki problema u braku sa Dajanom.

"Stalno sam govorio producentima da su za ovu ulogu izabrali pogrešnog čoveka," rekao je ranije Dominik Vest komentarišući činjenicu da je kralj Čarls u seriji previše seksi.

Domink Vest
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Istina je da je Dominik Vest oklevao da se prihvati uloge, uprkos velikom novcu koji mu je nuđen.

Kao prvo, glumac je sumnjao da bi mogao da prikaže Čarsla s obzirom da fizički nisu slični, a opet nije hteo da glumi nekog ko je poznat po aferi, s obzirom da je i sam prolazio kroz preljubničku aferu sa glumicom Lili Džejms.

Podsetimo, u oktobru 2020. godine Vest je uhvaćen sa Lili Džejsm u Rimu dok su razmenjivali nežnosti tokom vikenda. Lili i Dominik su inače u to vreme igrali oca i ćerku u filmu Potera.

1 / 5 Foto: Profimedia

Preljubnička afera osvanula je na svim novinama, a Vest nije imao kud nego da sve stavi na čekanja i potrči kući svojoj ženi Ketrin Ficdžerald u Englesku kako bi zajedno izašli pred novinare.

Još nam je sveže sećanje na njihovu bajkovitu kuću na čijim vratima stoji natpis: "Naš brak je jak i mi smo još uvek zajedno."

Dominik Vest, Lili Džejms
foto: Profimedia

Novinari su u stopu pratili Ketrin, majku četvoro dece kako pokušava da održi hrabar izraz lica, dok su joj oči bile vidno natečene od plača.

Ali, previše je toga bilo u igri da bi razvod bio rešenje.

Vest je tada počeo da se priprema za ulogu princa Čarlsa (koji je imao preljubničku aferu sa Kamilom Parker). Sa Vestove strane - bio je to hrabar potez, koji mu se isplatio gledajući ponosno lice njegove supruge Ketrin dve godine kasnije na premijeri serije Kruna.

Dominik Vest
foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Drugi razlog zašto Vest nije bio za to da igra Čarlsa je činjenica da lično poznaje kralja. Naime, njegova supruga Ketrin ima u sebi kraljevske krvi i druži se sa Čarlsom. Čarls i Ketrin dele ljubav prema hortikulturi te se redovno posećuju i razmenjuju savete o nezi bilja.

Koliko je jako njihovo prijateljstvo svedoči i činjenica što je Čarls pozvao Ketrin onaj momenat kada je afera Dominika Vesta i mlade Lili Džejms izašla u javnost. Čarls je rekao Ketrin da zna kako se oseća, te koliko je teško kad cela ta priča izađe u javnost.

Izgleda da su i Čarls i Kamila zadovoljni Dominikovim prikazivanjem princa u seriji Kruna, jer se Kamila jednom prilikom glumcu obratila sa "Vaše Veličanstvo".

Ali vratimo se braku između Dominika i Ketrin. Naime, pored toga što par ima četvoro dece, oni imaju i zamak Glin, nasleđen od Ketrinih predaka. Dominik u taj zamak ulože oko 150.000 funti godišnje, pa nije bilo zgodno da jedna preljubnička afera sve to pokvari.

A reči jednog od njihovih rođaka najbolje opisuje situaciju između Dominika i njegove žene: "Što god da se dogodilo sa Lili Džejms, to je bio samo tren. Nema veće budale od stare budale."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs