mislila da neće postati majka

GLUMICA SE PRVO RAZVELA, PA SAZNALA DA NOSI DETE BIVŠEG U 43. GODINI: "Nismo mogli da imamo normalan odnos..."

Glumica se razvela, pa saznala da nosi dete bivšeg muža, ali nije odustala od svoje najveće želje!

Ljubav
11:38h Autor:
GLUMICA SE PRVO RAZVELA, PA SAZNALA DA NOSI DETE BIVŠEG U 43. GODINI: "Nismo mogli da imamo normalan odnos..."
Glumica se razvela, pa saznala da nosi dete bivšeg muža, Foto: Printscreen Instagram / studioglumeartdepo

Sudbina se sa glumicom Danijelom Vranješ ozbiljno poigrala! Naime, kada je pomislila da se, ipak, neće ostvariti u ulozi majke, desio se neverovatan preokret. U istom momentu je bila najsrećnija na svetu, ali i veoma tužna. Saznala je da je u drugom stanju, i to posle raskida sa svojim partnerom.

Međutim, ništa je nije pokolebalo da prelepu devojčicu Emu donese na svet u 44. godini i tako ostvari sebi najveću želju u životu! Porodila se 2017. godine, a tada uveliko nije bila u ljubavi sa muzičarem Igorom Maleševićem.

- Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno - rekla je Danijela.

Istakla je da je učinila sve kako bi ta veza uspela, ali nije išlo.

- Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu - kaže glumica sa ponosom.

Ali, uprkos nesugasicama koje je Danijela imala sa Eminim ocem, nikada o njemu nije izgovorila ružnu reč.

- Ne dozvoljavam da se u mom prisustvu loše priča o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i što treba da bude uzor. Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga. Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo - kaže Vranješ.

Danijelina naslednica sada ima pet godina, a glumica je posebno zadovoljna načinom na koji vaspitava svoju ćerku, sa kojom ima prelep odnos. Iako je mnogo ne dotiču, imala je spreman odgovor i na neretke komentare da se kasno ostvarila u ulozi majke.

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42-43.godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno, pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku - istakla je glumica.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / studioglumeartdepo

A za sve žene je imala veoma važnu poruku!

- Žene drage, čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44. godini ona je i dalje seksi, lepa i poželjna... A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim - zaključila je Danijela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs