Pročitajte

Bivši muž Megan Markl našao način da profitira od njene veze sa princom Harijem: Pravi seriju zasnovanu na njihovom životu!

Filmski producent Trevor Engelson, sada najpoznatiji kao bivši suprug glumice Megan Markl, najavio je novi televizijski projekat i otkrio da svoju bivšu suprugu, koja sada ljubi britanskog princa Harija, još nije preboleo - ili samo koristi trenutak za pet minuta slave

Šuška se
21:25h Autor:
Bivši muž Megan Markl našao način da profitira od njene veze sa princom Harijem: Pravi seriju zasnovanu na njihovom životu!
Megan Markl, Foto: Profimedia

Producent je otkrio da radi na komediji o razvodu za televizijsku kuću Foks.

Priča će se vrteti oko supruga kojeg je žena ostavila zbog britanskog princa.

Radi se o fikciji: glavni likovi se ne temelje na Megan Markl (36) i Trevoru Engelsonu, a i nekoliko elemenata u priči je drugačije od onih u njihovom životu. Tako će humoristični serijal pratiti par koji ima decu i jedinstvene izazove sa kojima će se susresti zbog britanske kraljevske porodice.

Devojka princa Harija prvi put progovorila o njihovoj vezi: Jako smo srećni i zaljubljeni! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je očigledno inspiraciju pronašao u vezi svoje bivše supruge, Engelson se dovoljno potrudio da priča nije potpuno ista. Naime, on i američka glumica u braku nisu dobili decu, a razveli su se još 2013. godine, tri godine pre njene veze sa princom Harijem.

Megan Markl, zvezda serijala "Odela" našla se u fokusu javnosti prošle godine kada je otkrivena njena veza sa britanskim princem.

U srcu Afrike, pod zvezdanim nebom: Princ Hari zaprosio Megan Markl

foto: Profimedia

Zaljubili su se prošlog leta i od tada svi nestrpljivo iščekuju njihovo venčanje.

Šuškalo se da će princ Hari zaprositi glumicu još ovog leta, ali iz britanske kraljevske porodice još nisu stigle nikakve vesti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs