Astrologija otkriva

On će vam skinuti i zvezde s neba: Najbolji muž u celom Zodijaku!

Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa
Ljubav i zavođenje
11:34h Autor:
On će vam skinuti i zvezde s neba: Najbolji muž u celom Zodijaku!
Foto: Shutterstock

Svaki čovek ima svoje vrline i mane koje ga čine jedinstvenim, ali stručnjaci u oblasti astrologije veruju da položaj planeta i horoskopski znak i te kako maju uticaja na karakter osobe.

Zato se prema ovoj nauci može izdvojiti jedan znak koji, ako ga izaberete za muža, nikada se nećete pokajati!

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život - prenosi Mali horoskop.

Najgori muževi prema horoskopu - Tirani, cepidlake i džangrizala!

On je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet. Ovaj tip muškarca najčešće se ženi devojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspe i da se kreće u višim društvenim krugovima.

Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvek za sebe traži lepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi zavise od njih i vole da se osećaju da sami sve pružaju ženi i deci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

Da li ste ga već pronašli?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs