Obratite pažnju

Kako da znate da li ste mu seksi: Top 5 signala koji ga otkrivaju!

Neverbalna komunikacija često govori više od hiljadu reči, naročito ako se dopadate nekome, a znaćete to na osnovu njegovog držanja i podignutih obrva
Ljubav i zavođenje
01:52h
Kako da znate da li ste mu seksi: Top 5 signala koji ga otkrivaju!
Foto: Thinkstock

Muškarci su "isprogramirani" da sitnim znacima pokazuju koliko im se dopadate. Dakle, neverbalna komunikacija je svakako nešto na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Ukoliko se sviđate muškarcu, ovako bi trebalo da reaguje njegovo telo na vas:

Podignute obrveKada uoče nekog zanimljivog, muškarcima se obrve se nesvesno podižu i spuštaju. Taj mali, gotovo neprimetan pokret otkriva mnogo toga. Naime, ukoliko mu se sviđate, njegove obrve će se podići, a sve to trajaće nekoliko sekundi.

One su se srećno udale, i to zahvaljujući ovim 10 stvari!

Otvorena usta

Ako mu se sviđa ono što vidi, njegove usne će se automatski otvoriti u trenutku kad vam se pogledi sretnu. Osim toga, može nesvesno i da ih oblizuje.

Raširene nozdrveOvo je još jedan znak koji kaže "sviđaš mi se".

Kako da ga napravite ljubomornim: 10 kvarnih ženskih poteza!

Privlačenje pažnje

Muškarac će na bilo koji način pokušati da vam privuče pažnju. Ako je mirnijeg karaktera, to će da uradi popravljanjem kravate, dok će neki biti spremni i da izigravaju klovna.

Uspravno držanjeKako bi se pred vama pokazao u što boljem svetlu, muškarac će da stoji uspravno da bi istakao svoje mišiće.

Bez greške: Boja očiju otkriva kakav ste čovek!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs